Általános Szerződési Feltételek

I. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ( továbbiakban ÁSzF)


1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

A dunakiado.hu

online könyváruház tulajdonosa:

Könyvklub Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szállító)

Székhely:

3043 Egyházasdengeleg, Rákóczi út 40.

Képviseletében eljár:

Dávid Zsófia cégvezető


2. VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK LÉTREJÖTTE, HATÁLYA

Jelen Vásárlási és Szállítási feltételek Megrendelő által történő elfogadása a online könyváruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Megrendelő leadja megrendelését.

A Szállító semmilyen formában nem vállal felelősséget a Megrendelő által megadott hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A név, cím, telefon és e-mail mezőket minden esetben ki kell tölteni, enélkül a rendszer a rendelést nem tudja elfogadni. Szállító a megrendeléskor megadott személyes adatokat, e-mail címmel és jelszóval tárolja a későbbi azonosításhoz. A kiállított számlán található adatok utólag nem változtathatóak.

Vásárlásával automatikusan tagja lesz a Könyvklubnak és a Törzsvásárlói programnak.a

 

2.1. Szállítási információk

Belföldi csomagküldés:

4.990 Ft feletti vásárlás esetén a postai szállítás díját átvállaljuk!


Több termék megrendelésekor, amennyiben egy postacímre kéri, egy csomagban küldjük el megrendelését.

A termék(ek) ára és a postaköltség előre fizetendő átutalással, MKB bankfiókban történő közvetlen befizetéssel vagy utánvéttel.

Átutalás vagy banki befizetés esetén a megjegyzés rovatba feltétlenül írja be a Megrendelő nevét és a könyv(ek) címét és szerzőjének nevét!

Ha banki átutalással szeretne fizetni, kérjük hívja a +36-1-264-4555-ös telefonszámot, s kérje a Terjesztési Osztályt!

Csekkes befizetésre részletre történő vásárláskor van lehetőség. Bővebb információért forduljon Terjesztési részlegünkhöz a megrendelo@dunakiado.hu e-mail címen, a +36(1)264-4555-ös telefonszámon.

 

A megrendelt termék személyesen is átvehető a kiadónál.

Könyvklub Kft.

Cím: 1106 Budapest, Keresztúri út 8/A.

Telefon: +36(1)264-4555

Nyitvatartás:

H-Cs: 10-16 óráig

P: 10-14 óráig

TÉRKÉP

 

2.2. Szépséghibás könyvek értékesítése

Új, szépséghibás könyveink széles választékát kínáljuk rendkívül kedvező áron.

A kiadványok vadonatújak, belsejük sérülésmentes és hiánytalan.

A tárolás, szállítás és csomagolás során keletkezett sérülésekről készült fotók illusztrációként szolgálnak, melyek minden esetben különbözőek, de mértékük nem tér el az online könyváruházban bemutatottaktól!

Raktárkészletünk sérült és szépséghibás könyveinek akciós megvásárlását követően semmiféle reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Szállító fenntartja a jogot, hogy a Vásárlási és Szállítási feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Vásárlási és Szállítási feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Vásárlási és Szállítási feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg az online könyváruház-szolgáltató az online könyváruház-szolgáltatást biztosítja.

 

3. JELENTKEZÉS A KÖNYVKLUBBA

A webáruház szolgáltatás igénybevételével a Megrendelő automatikusan Könyvklub tagságot szerez.

A Szállító rögzíti a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat: a Megrendelő neve, elektronikus levelezési címe, postacíme, elérhetőségi telefonszáma.

A könyvek kiszállítása érdekében a Szállító a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelés ideje, átvevő neve (szállítási címből), cég neve (szállítási címből), a teljes szállítási cím, a megrendelés összege, megrendelésszám, Megrendelő telefonszáma és egyéb elérhetősége.

A Megrendelő kérheti klubtagsága törlését a terjesztes@dunakiado.hu elektronikus levélcímen, illetve az ügyfélszolgálat telefonszámán:+36(1)264-4555

 

4. A RENDELÉS MENETE

A dunakiado.hu online könyváruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a könyvek megtekintéséhez és kosárba helyezéséhez nem szükséges a klubtagság.

A dunakiado.hu online könyváruházban a könyvek mellett megjelentetett árak bruttó árak, melyek már az általános forgalmi adót is tartalmazzák. Az árak egy könyvre vonatkoznak.

A könyvek megvásárlását a Megrendelő az online könyváruház felhasználói felületén teheti meg. A kosarába gyűjtött termékeket a boltrendszer automatikusan kezeli a „megrendelem’ gomb lenyomását követően.

Ekkor megjelenik kosarának részletes tartalma és annak aktuális értéke. Kosara tartalmát bármikor ellenőrizheti, módosíthatja, vagy megrendelheti. Minden termék, amit betett a kosarába addig marad ott, amíg ki nem törli belőle vagy amíg el nem küldi megrendelését, kosara tartalmának ellenőrzése után, a ’Rendelés véglegesítése’ gomb lenyomásával.

A megrendelési űrlap kitöltését követően a ’Rendelés elküldése’ gomb lenyomásával véglegesíti megrendelését.

Amennyiben korábban már vásárolt a dunakiado.hu weboldalon, személyes adatai automatikusan megjelennek a számlázási és a szállítási űrlapon.

Megrendelő a rendelésről minden esetben visszaigazolást kap a dunakiado.hu online könyváruháztól e-mailben.

A Megrendelő köteles az online könyváruházban megrendelt termék(ek)et a 2.1. pontban leírt módon előre kifizetni vagy utánvétes szállítás esetén a megadott címre kiszállított termék átvételével egyidejűleg, a dunakiado.hu által küldött számlán feltüntetett összesített vételárat köteles készpénzben a kézbesítőnek kifizetni.


5. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Megrendelt könyvet Magyarországon belül az MPL, a Magyar Posta Zrt. futárszolgálatata szállítja el az Ön által megadott címre.

A kiszállítás munkanapokon a posta szállítási rendje alapján történik. Kérjük adja meg napközbeni elérhetőségét!

Amennyiben a posta nem tudja teljesíteni a kiszállítást, úgy a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban ismét megkísérli a kiszállítást. Amennyiben az árut másodszor sem sikerül kiszállítania, a csomag 10 napig az illetékes postahivatalban átvehető.

Megrendelő köteles a kiszállítás időpontjában az átvételi elismervényt aláírni, valamint utánvétes szállítás esetén az utánvét díját is kifizetni. Esetleges hiányosságokra vonatkozó reklamációt az átvételt követő 1 munkanapon belül áll módunkban elfogadni.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szállítót kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

6. A MEGRENDELŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

Megrendelő jogosult a megrendelés után, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezen szándékát köteles e-mailben a terjesztes@dunakiado.hu e-mail címen jelezni, legalább 72 órával a szállítást megelőzően.

A Megrendelőnek 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Könyvklub Kft. részére hiánytalanul visszaküldeni. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Megrendelő a csomagot átvette. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik. Az elállásra vonatkozó igényét Megrendelő köteles e-mailben a terjesztes@dunakiado.hu e-mail címre írásban jelezni. A dunakiado.hu köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Megrendelőnek.

Amennyiben a visszahozott áruról kiderül, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a könyvben okozott értékcsökkenés megtérítését a Könyvklub Kft. követelheti a Megrendelőtől.

 

7. FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

A dunakiado.hu online könyváruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve Megrendelő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A dunakiado.hu, illetve a Könyvklub Kft. nem felel a vis maiorból eredő vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

  • a weboldal használatából, vagy üzemzavarából;
  • az adatok bárki által történő megváltoztatásából;
  • az információtovábbítási késedelemből adódó;
  • vírusok okozta;
  • szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő;
  • vonal vagy rendszerhibából adódó;
  • a beszállítótól származó téves információkból eredő károkért.

 

8. ADATVÉDELMI SZABÁLYOK


8.1. Személyes adatok védelme

Az Ön személyes adatainak védelme a Könyvklub Kft számára kiemelten fontos. Kiadónk a birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel; azokat semmilyen formában, sem egészben, sem részleteiben nem adja tovább harmadik fél részére. A weboldalunk használata közben szükséges személyes jellegű - azonosításra alkalmas - adatok gyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény).

Weboldalunk látogatása során web-szerverünk kizárólag technikai információkat rögzít és tárol (IP cím, a web-oldal ahonnan meglátogatott minket, illetve amelyeket tőlünk meglátogatott, a látogatás időpontja, időtartama), ezek név nélkül kerülnek a rendszerünkbe, statisztikai célokból. Személyes adatokat csak abban az esetben rögzítünk, ha Ön megadta ezek valamelyikét a regisztráció során.

A regisztráció során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan teljesítéséhez, illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).

 

8.2. Információ küldése, hírlevél

Regisztráció esetén szeretnénk Önt folyamatosan tájékoztatni a Kiadó újdonságairól, ehhez az Ön személyes adatait is felhasználjuk. Amennyiben nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, a szolgáltatást lemondhatja (hírlevél lemondása). Regisztráció nélkül is kérhet hírlevelet, ebben az esetben az e-mail címét kell megadnia honlapunk főoldalán, a Hírlevél rovatban; természetesen ezután is élhet a lemondási lehetőséggel.

8.3. Tájékoztatás

Önnek jogában áll a tárolt személyes adatait megismerni, ezt kérelem benyújtása esetén ingyenesen biztosítjuk az Ön számára. A tévesen tárolt adatokat (pl. lakcím, e-mail címváltozás) az Ön kérésére kijavítjuk.

8.4. Adatvédelem, adatbiztonság

A Könyvklub Kft megtette a szükséges technikai és szervezeti intézkedéseket, hogy az Ön által részünkre bocsátott személyes adatokat eltűnés, megsemmisülés, manipuláció és jogosulatlan hozzáférés ellen megvédje.

8.5. Adatvédelmi nyilatkozat

Kiadónk felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi előírások pontos betartására. Fenntartjuk magunknak a jogot, és egyben kötelezettséget vállalunk arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsuk. A nyilatkozat bármilyen kismértékű változásáról felhasználóinkat honlapukon előzetesen értesítjük.

8.6. Hozzájárulási nyilatkozat

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Könyvklub Kft, mint adatkezelő nyilvántartásába felvegye, tárolja és bizalmasan kezelje. Tudomással bírok az adatszolgáltatás céljáról, azaz, hogy el tudják nekem küldeni a megrendelt könyveket, valamint a jövőben további tájékoztatást, hirlevelet kaphassak.

8.7. Az adatkezelő adatai, elérhetősége

Név: Könyvklub Kft.

Székhely: 3043 Egyházasdengeleg, Rákóczi út 40.

Cégjegyzékszám: 12-09-009398

A bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság

Adószám: 25447761-2-12

Telefon: 06-1-264-4555

Fax: 06-1-264-4551

E-mail: titkarsag@dunakiado.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma: adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés megtörtént
Csomagküldési engedély száma: 5962/2012


Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk a megrendelo@dunakiado.hu e mail címen, telefonon vagy levélben.

 

9. EGYÉB

Az itt nem szabályozott kérdésekben különösen, de nem kizárólagosan a Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

 

II. A Könyvklub pályázati és nyereményjáték feltételei
 

A Könyvklub (továbbiakban: Szervező) időről időre pályázatokat, nyereményjátékokat ír ki és versenyeket indít (továbbiakban: Játék) olvasói számára.

A Játékkiírás minden esetben tartalmazza a témát, a Játék kiíróját, a Játék időtartamát és/vagy a nevezési határidőt, az eredményhirdetés időpontját, az esetleges szponzorok nevét és a nyeremények megnevezését.

 

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött személy, aki az Európai Unió területén tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).

Kizárásra kerül az, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b. pont); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. Jelentkezés

A Játékosok jelentkezésükkel elfogadják a Szervező összes feltételét és szabályát.

A Játékos köteles valósághű adatokat szolgáltatni. Automatikusan kiesnek a valótlan adatokat feltüntető Játékosok. A Játék Szervezője és a publikációs felület üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) a nevezési adatokat bizalmasan kezeli és minden tőle telhetőt megtesz titkosságának megőrzésére. További információ az Általános Szerződési Feltételek pontjaiban.

A Játékokra beadott jelentkezésnek tartalmaznia kell a Játék pontos nevét és a Játékos élő és működőképes e-mail címét.

 

3. Díjazás

Minden Játék nyertesei, a sorsolással vagy szavazatok alapján meghatározott első három helyezett nyereményben vagy díjban (továbbiakban: Díj) részesül.

A Díjak átadásának helyszínét és időpontját a Szervező mindenkori weboldalának kezdőlapján közli az eredményhirdetés napján. A Játékok tisztasága érdekében a Díjátadás körülményei nem módosíthatóak.

A Díjakat a Játékos személyesen vagy meghatalmazottja útján veheti át személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy jogosítvánnyal. Meghatalmazás csak a meghatalmazó és meghatalmazott, valamint két tanú aláírásával együtt érvényes. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott (Ptk. 14.§ (1) bek.), úgy a Díjjal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen (Ptk. 15.§ (1) bek. és 17.§ (1) bek.), úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Díjak másra át nem ruházhatóak és pénzre át nem válthatóak.

A Díjjal kapcsolatban felmerülő adófizetési kötelezettség a Szervezőt terheli. A Szervező vállalja, hogy a hatályos jogszabályok alapján a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő, a szervezőt terhelő közterhekkel kapcsolatos bevallási, adatszolgáltatási és befizetési kötelezettségeit teljesíti.

Az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok helytelenül vagy hiányosan történő megadásának, illetve az adatszolgáltatás elmulasztásának következményeit minden esetben a Játékos viseli.

A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel hiányos vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a Szervezőnek nem áll módjában a nyeremény átadása.

Az eredményekkel kapcsolatban reklamációt a Szervező nem fogad el, fellebbezés nincs. Jogi út kizárva.

 

4. Jogvédelem

A publikációs felület a Szervező kizárólagos tulajdonát képezi.

A Szervező vagy az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Játékok kézhezvételének meghiúsulására vonatkozóan.

A közölt anyagok nem tükrözik minden esetben a Szervező, az Üzemeltető vagy azok munkatársainak véleményét.

A Szervező és az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget a küldött anyagok (képek, írások, stb.) eredetiségét és jogszerűségét illetően, ezekért minden esetben a beküldő a felelős, beleértve a formát és a tartalmat is.

A Szervező semmilyen formában nem közöl közszemérmet sértő, obszcén, uszító vagy szélsőséges nézeteket sugalmazó Játéki anyagokat.

A közlésre kerülő anyagok minden esetben a szerzők tulajdonát képezik, sem a Szervező weboldala, sem pedig Üzemeltetője nem fizet azokért szerzői jogdíjat.

Az 1999. évi XXVI. törvény rendelkezik a szerzői jogról, amely jogvita esetén irányadó.

A Szervező fenntartja a jogot a jelentkezés indoklás nélküli visszautasítására, döntése a közlést illetően végleges, az elutasítást semmilyen körülmények között nem köteles indokolni.

A Szervező fenntartja a jogot a Játékkiírás vagy a versenyfeltételek megváltoztatására, törlésére bármilyen figyelmeztetés és felhívás nélkül.

A jelentkezés hiányosságaiért elírásokért, valamint az esetleges adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Játékost terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget.

A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során vagy azt követően a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény a Játékosokat terheli.

A Szervező a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el, vagy más technikai okból (böngésző összeférhetetlenség, más műszaki ok) a Játékos szavazatát nem tudta leadni.

 

5. Egyéb

Amennyiben a Játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről a dunakiado2@dunakiado.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel, hogy melyik Játékban vesz részt.

 

III. A Könyvklub  gyermekeknek szóló pályázatainak és versenyeinek feltételei
 

A Könyvklub (továbbiakban: Szervező) időről időre pályázatokat ír ki és versenyeket indít (továbbiakban: Pályázat) olvasói számára.

A Pályázati kiírás minden esetben tartalmazza a témát, a Pályázat kiíróját, a Pályázat időtartamát és/vagy a nevezési határidőt, az eredményhirdetés időpontját, szponzorok nevét és a Díjak megnevezését.

 

1. A Pályázaton résztvevő személyek

A Pályázaton részt vehetnek az Európai Unión belül bejegyzett oktatási és nevelési intézmények (a továbbiakban: Versenyző).

Kizárásra kerül az, aki bármilyen módon veszélyezteti a Pályázat tisztességes lebonyolítását.

A Pályázaton nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosainak, vezető tisztségviselőinek, munkavállalóinak, megbízottjainak közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b. pont); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosainak, vezető tisztségviselőinek, munkavállalóinak, megbízottjainak közeli hozzátartozói.

 

2. Jelentkezés

A Versenyzők jelentkezésükkel elfogadják a Szervező összes feltételét és szabályát.

A Versenyző köteles valósághű adatokat szolgáltatni. Automatikusan kiesnek a valótlan vagy téves adatokat feltüntető Versenyzők. A Pályázat Szervezője és a publikációs felület üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) a nevezési adatokat bizalmasan kezeli és minden tőle telhetőt megtesz titkosságának megőrzésére. További információ az Általános Szerződési Feltételek pontjaiban.

A Pályázatokra beadott jelentkezésnek tartalmaznia kell a Pályázat pontos nevét és a Versenyző élő és működőképes e-mail címét.

 

3. Díjazás

Minden Pályázat nyertesei, a sorsolással vagy szavazatok alapján meghatározott első három helyezett Díjban (továbbiakban: Díj) részesül.

A Díjak átadásának helyszínét és időpontját a Szervező mindenkori weboldalának kezdőlapján közli az eredményhirdetés napján. A Pályázatok tisztasága érdekében a Díjátadás körülményei nem módosíthatóak.

A Díjakat a Versenyző személyesen, de kizárólag szülői vagy felnőtt kísérettel veheti át. A szülő vagy az általa megbízott kísérő személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy jogosítvánnyal és meghatalmazott esetén meghatalmazással köteles igazolni személyazonosságát. A meghatalmazás csak a meghatalmazó és meghatalmazott, valamint két tanú aláírásával együtt érvényes. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott (Ptk. 14.§ (1) bek.), úgy a Díjjal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen (Ptk. 15.§ (1) bek. és 17.§ (1) bek.), úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Díjak másra át nem ruházhatóak és pénzre át nem válthatóak.

A Díjjal kapcsolatban felmerülő esetleges adófizetési kötelezettség a mindenkori szponzort terheli. A Szervező vállalja, hogy a hatályos jogszabályok alapján a Díjakkal kapcsolatban felmerülő, a Szervezőt terhelő közterhekkel kapcsolatos bevallási, adatszolgáltatási és befizetési kötelezettségeit teljesíti.

Az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok helytelenül vagy hiányosan történő megadásának, illetve az adatszolgáltatás elmulasztásának következményeit minden esetben a Versenyző viseli.

A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel hiányos vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a Szervezőnek nem áll módjában a Díj átadása.

Az eredményekkel kapcsolatban reklamációt a Szervező nem fogad el, fellebbezés nincs. Jogi út kizárva.

 

4. Jogvédelem

A publikációs felület a Szervező kizárólagos tulajdonát képezi.

A Szervező vagy az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Pályázatok kézhezvételének meghiúsulására vonatkozóan.

A közölt anyagok nem tükrözik minden esetben a Szervező, az Üzemeltető vagy azok munkatársainak véleményét.

A Szervező és az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget a küldött anyagok (képek, írások, stb.) eredetiségét és jogszerűségét illetően, ezekért minden esetben a beküldő a felelős, beleértve a formát és a tartalmat is.

A Szervező semmilyen formában nem közöl közszemérmet sértő, obszcén, uszító vagy szélsőséges nézeteket sugalmazó Pályázati anyagokat.

A közlésre kerülő szövegek és/vagy anyagok minden esetben a szerzők tulajdonát képezik, sem a Szervező weboldala, sem pedig Üzemeltetője nem fizet azokért szerzői jogdíjat.

Az 1999. évi XXVI. törvény rendelkezik a szerzői jogról, amely jogvita esetén irányadó.

A Szervező fenntartja a jogot a jelentkezés indoklás nélküli visszautasítására, döntése a közlést illetően végleges, az elutasítást semmilyen körülmények között nem köteles indokolni.

A Szervező fenntartja a jogot a Pályázatkiírás vagy a versenyfeltételek megváltoztatására, törlésére bármilyen figyelmeztetés és felhívás nélkül.

A jelentkezés hiányosságaiért, elírásokért, valamint az esetleges adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Versenyzőt terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget.

A Versenyzők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Pályázatra történő jelentkezés során, vagy azt követően a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény a Versenyzőket terheli.

A Szervező a Díjak hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Pályázatokban való részvétel során, a Pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Pályázat időtartama alatt a Pályázatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el, vagy más technikai okból (böngésző összeférhetetlenség, más műszaki ok) a Versenyző szavazatát nem tudta leadni.

 

5. Egyéb

Amennyiben a Pályázatokkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről a kiado2@dunakiado.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel, hogy melyik Pályázaton vesz részt.


Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk az olvasáshoz!


Legfrissebb hírek

Könyvvásár!

Könyvvásár!
Március 10-én egész napos Családi Könyvvásár lesz a József Attila Művelődési Központban a XIII. kerületben. Várunk mindenkit szeretettel!

2018. március 5.

Könyveink Erdélyben is rendelhetők!

Csikszeredai boltunkban kiadónk könyvei mostantól közvetlenül is megvásárolhatók, vagy megrendelhetők.

Elérhetőség:

 Csikszereda str.Patinoarului 16/A/1

Tel.: 0723668843, 0735563113

E-mail: hungalibri@gmail.com

 

2018. február 9.

Megjelent!

Megjelent!

Az afrikai fehérhasú törpesünök egyre közkedveltebb házi kedvencekké váltak az elmúlt évek során. Egzotikus állatot nevelni nem mindig egyszerű. Ebben szeretnénk alappal szolgálni a kezdő süntartóknak, és azoknak, akik csak tervezik a tartását. Azonban hasznos olvasmány lehet olyanoknak is, akik gyakorlottabbak már.

2018. január 19.

Megjelent!

Megjelent!
Megjelent kiadónk legújabb fantasy regénye!

Izgalmas karakterek elképesztő kalandjai. Kapható nálunk 20 százlék kedvezménnyel és a könyvesboltokban.

2017. december 18.

Megjelent!

Megjelent!
A mai napon megjelent Wass Albert díszkiadásunk 49. kötete, az Életem: voltam II.

Ezek az önéletrajzi jellegű írások, amelyek többnyire az emigráció éveiben születtek, átfogó képet adnak Wass Albert nem éppen könnyű életéről.

2017. július 17.

Megjelent!

Megjelent!

Június 30-án megjelenik az Ízőrzők szakácskönyvsorozat Rétesek című kötete.

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve.

2017. június 27.