Általános Szerződési Feltételek

I. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJ BELFÖLDRE!

1.000 Ft/csomag! Amennyiben 5.000 Ft feletti értékben rendel a csomag szállítása díjmentes! A csomagokat a Sprinter futárszolgálat szállítja házhoz!


1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

A dunakiado.hu
online könyváruház tulajdonosa:

Könyvklub Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Eladó)

Székhely:

2234 Maglód, Sugár út 51.

Képviseletében eljár:

Kovácsné Barta Anikó 

 

Cégjegyzékszám: 13-09-205267

A bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Adószám: 25447761-2-12

Telefon: 06-1-264-4555

Fax: 06-1-264-4551

E-mail: titkarsag@dunakiado.hu

Csomagküldési engedély száma: 5962/2012


2. VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK LÉTREJÖTTE, HATÁLYA

Jelen Vásárlási és Szállítási feltételek Megrendelő által történő elfogadása az online könyváruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Megrendelő leadja megrendelését.

Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget a Megrendelő által megadott hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A név, cím, telefon és e-mail mezőket minden esetben ki kell tölteni, enélkül a rendszer a rendelést nem tudja elfogadni. Eladó a megrendeléskor megadott személyes adatokat, e-mail címmel és jelszóval tárolja a későbbi azonosításhoz. A kiállított számlán található adatok utólag nem változtathatóak.

 

2.1. Rendelési és szállítási információk

2.2. A rendelt termékek előre fizetendők átutalással, vagy az Eladó bankszámlájára történő fizetéssel bankfiókban, illetve utánvéttel is rendelhetők. Utánvétnél a könyv(ek) árát és a szállítási díjat a futárnak fizeti ki.


Bankfiókban történő közvetlen befizetés esetén, vagy átutalásnál kérjük, hogy a megjegyzés rovatba feltétlenül írja be a Megrendelő nevét és a könyv(ek) címét és szerzőjének nevét!

Bankszámla: Könyvklub Kft. Raiffeisen Bank 12011069 01670847 00100000

Csekkes befizetésre részletre történő vásárláskor van lehetőség. Bővebb információért forduljon a Terjesztési részlegünkhöz a megrendelo@dunakiado.hu e-mail címen, vagy a +36(1)264-4555-ös telefonszámon.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ BELFÖLDRE!

1.000 Ft/csomag! Amennyiben 5.000 Ft feletti értékben rendel a csomag szállítása díjmentes! A csomagokat a Sprinter futárszolgálat szállítja házhoz!

 

2.3. A megrendelt termék(ek) személyesen is átvehetők a kiadónál.

Könyvklub Kft.
2234 Maglód, Sugár út 51.
Telefon: 06-70 948-5505 és +36(1)264-4555

Nyitva tartás:

H-Cs: 10-16 óráig
P: 10-14 óráig

 

2.4. Szépséghibás könyvek rendelése

Új, szépséghibás könyveink széles választékát rendkívül kedvező áron kínáljuk.

A kiadványok vadonatújak, belsejük sérülésmentes és hiánytalan.

A tárolás, szállítás és csomagolás során keletkezett sérülésekről készült fotók illusztrációként szolgálnak, melyek minden esetben különbözőek, de mértékük nem tér el az online könyváruházban bemutatottaktól!

Raktárkészletünk sérült és szépséghibás könyveinek akciós megvásárlását követően semmiféle reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Eladó fenntartja a jogot, hogy a Vásárlási és Szállítási feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Vásárlási és Szállítási feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Vásárlási és Szállítási feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg az online könyváruház-szolgáltató az online könyváruház-szolgáltatást biztosítja.

 

3. MEGRENDELÉSEK ADATKEZELÉSE

Eladó rögzíti a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat: a Megrendelő neve, elektronikus levelezési címe, postacíme, elérhetőségi telefonszáma.

A könyvek kiszállítása érdekében az Eladó a következő adatokat bocsátja a Szállító, illetve a Szállító megbízottja rendelkezésére: megrendelő neve, (a csomag átvevőjének neve, ha más mint a megrendelő) a szállítási cím, az utánvét összege, (ha utánvétes a megrendelés) megrendelés azonosító száma, megrendelő telefonszáma, illetve e-mail címe, ha a megrendelő erre kér értesítést a szállítás időpontjáról.

 

4. RENDELÉSi INFORMÁCIÓK

A dunakiado.hu online könyváruházban a könyvek feltüntetett árai bruttó árak, melyek már az általános forgalmi adót is tartalmazzák. Az árak egy könyvre, vagy egy könyvsorozat megadott db számára vonatkoznak.

A könyvek megvásárlását a Megrendelő az online könyváruház felhasználói felületén teheti meg. A kosárba gyűjtött termékek részletes tartalmát és az aktuális értéküek bármikor ellenőrizheti, módosíthatja, vagy megrendelheti. Minden termék, amit betett a kosarába addig marad ott, amíg ki nem törli belőle vagy amíg el nem küldi a megrendelését, a kosara tartalmának ellenőrzése után, a - Rendelés - gomb lenyomásával.

Amennyiben korábban már vásárolt a webáruházunkban és hozzájárult a vásárlói adatai kezeléséhez, akkor a megrendelői adatai automatikusan megjelennek a számlázási és a szállítási űrlapon és azt nem kell kitöltenie, ha nem változtak meg az adatai.

Megrendelő a rendelésről minden esetben visszaigazolást kap a dunakiado.hu online könyváruháztól e-mailben.


Megrendelő a „MEGRENDELÉS” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy a vételi ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és az Eladó e-mail visszaigazolása - fizetési kötelezettséget von maga után.

Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy az online könyváruházban megrendelt termék(ek)et a 2.1. pontban leírt módon kifizeti az Eladónak, aki minden megrendelésről számlát állít ki a megrendelőnek.

5. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Megrendelt könyvet Magyarországon belül a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a Megrendelő által megadott címre.

A kiszállítás munkanapokon történik! Ahhoz, hogy a futárszolgálat a Megrendelőnek alkalmas időpontban tudjon szállítani, kérjük adja meg napközbeni telefonos elérhetőségét!

Amennyiben valamilyen okból nem tudja átvenni a csomagot a futártól az előre jelzett időpontban, úgy a futár a csomagról értesítést hagy, és egy új, egyeztetett időpontban ismét megkísérli a kiszállítást. Amennyiben a csomagot másodszor sem sikerül átvennie, akkor kérjük a csomaggal kapcsolatban egyeztessen a Kiadónkkal!

Amennyiben a Megrendelő valamilyen hiányosságot tapasztal a kiszállított csomagja tartalmával kapcsolatban, akkor a reklamációt a csomag átvételét követő 1 munkanapon belül áll módunkban elfogadni.

Az esetleges szállítási késedelem esetén az Eladót semmilyen felelősség nem terheli

 

6. A MEGRENDELŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI

Megrendelőt/Vevőt, amennyiben természetes személy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti a megrendelésétől való indokolás nélküli elállás joga. Jogi személyek nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal!

A Megrendelő/Vevő a termék(ek) kézhezvételétől (termék átvételétől) számított 14 naptári napon belül gyakorolhatja. A vásárlástól való elállást a Megrendelő az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján a +36(1)264-4555 telefonszámon, vagy e-mailben a terjesztes@dunakiado.hu címen jelezheti írásban az ügyfélszolgálatunknak az alábbi adatok megadásával:

Címzett: Könyvklub Kft. 2234 Maglód, Sugár út 51.
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

Rendelés azonosítószáma:
Termék(ek) neve, címe:
Darabszáma:
Megrendelő/Vevő neve:
Megrendelő/Vevő e-mail címe:
Megrendelő/Vevő postacíme:
A termékeket erre a címre küldöm vissza: Könyvklub Kft. 2234 Maglód, Sugár út 51.
Tudomásul veszem, hogy az Eladónak/Kiadónak utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetősége.
Kelt:

Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 naptári napon belül elküldeni az Eladó részére.
Megrendelő/Vevő az elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja átvevőponti átvétel esetében a rendelés átvételének időpontja, házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ezek átvevőponti blokkal/számlával, ill. a futártól kapott nyugtával bizonyíthatóak. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

Elállás esetén a terméket a Megrendelő a saját költségén küldi vissza az Eladónak! A termékek árát haladéktalanul, de legkésőbb a termék(ek) Eladóhoz visszaérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük.

Szállítási díjat a teljes rendeléstől való elállás esetén térítünk vissza. Elállás esetén a Megrendelő/Vevőt kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Expressz kiszállítás esetén a normál árú házhoz szállítási díjat térítjük vissza.

A termék(ek) vételárát és a szállítási költséget (illetőleg a vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett összeget) csak akkor áll módunkban visszatéríteni, ha a vásárló a terméke(ke)t visszaszolgáltatta, vagy kétséget kizáróan igazolta, hogy az(oka)t az elállási szándék bejelentésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldte az Eladónak: a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal azonos fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a Vevő más fizetési mód alkalmazásához kifejezett belegyezését adta. Más visszatérítési mód alkalmazása esetén a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli.

Amennyiben a visszaküldött termékről kiderül, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a könyvben okozott értékcsökkenés megtérítését a Könyvklub Kft. követelheti a Megrendelőtől.

 

7. FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

A dunakiado.hu online könyváruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve Megrendelő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.

A dunakiado.hu, illetve a Könyvklub Kft. nem felel a vis maiorból eredő vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a

  • a weboldal használatából, vagy üzemzavarából;
  • az adatok bárki által történő megváltoztatásából;
  • az információtovábbítási késedelemből adódó;
  • vírusok okozta;
  • szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő;
  • vonal vagy rendszerhibából adódó;
  • a beszállítótól származó téves információkból eredő károkért.

 

8. ADATVÉDELMI SZABÁLYOK

8.1. Személyes adatok védelme

Az Ön személyes adatainak védelme a Könyvklub Kft számára kiemelten fontos. Kiadónk a birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel; azokat semmilyen formában, sem egészben, sem részleteiben nem adja tovább harmadik fél részére. A weboldalunk használata közben szükséges személyes jellegű - azonosításra alkalmas - adatok gyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény).

Weboldalunk látogatása során web-szerverünk kizárólag technikai információkat rögzít és tárol (IP cím, a weboldal ahonnan meglátogatott minket, illetve amelyeket tőlünk meglátogatott, a látogatás időpontja, időtartama), ezek név nélkül kerülnek a rendszerünkbe, statisztikai célokból. Személyes adatokat csak abban az esetben rögzítünk, ha Ön megadta ezek valamelyikét a regisztráció során.

A regisztráció során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek szükségesek az Ön megrendelésének maradéktalan teljesítéséhez, illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz (pl. reklamáció esetére).

 

8.2. Információ küldése, hírlevél

Regisztráció esetén szeretnénk Önt folyamatosan tájékoztatni a Kiadó újdonságairól, ehhez az Ön személyes adatait is felhasználjuk. Amennyiben nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, a szolgáltatást lemondhatja (hírlevél lemondása). Regisztráció nélkül is kérhet hírlevelet, ebben az esetben az e-mail címét kell megadnia honlapunk főoldalán, a Hírlevél rovatban; természetesen ezután is élhet a lemondási lehetőséggel.

8.3. Tájékoztatás

Önnek jogában áll a tárolt személyes adatait megismerni, ezt kérelem benyújtása esetén ingyenesen biztosítjuk az Ön számára. A tévesen tárolt adatokat (pl. lakcím, e-mail címváltozás) az Ön kérésére kijavítjuk.

8.4. Adatvédelem, adatbiztonság

A Könyvklub Kft megtette a szükséges technikai és szervezeti intézkedéseket, hogy az Ön által részünkre bocsátott személyes adatokat eltűnés, megsemmisülés, manipuláció és jogosulatlan hozzáférés ellen megvédje.

8.5. Adatvédelmi nyilatkozat

Kiadónk felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi előírások pontos betartására. Fenntartjuk magunknak a jogot, és egyben kötelezettséget vállalunk arra, hogy a jelen Nyilatkozat tartalmát a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően egyoldalúan módosítsuk. A nyilatkozat bármilyen kismértékű változásáról felhasználóinkat honlapukon előzetesen értesítjük.

8.6. Hozzájárulási nyilatkozat

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Könyvklub Kft, mint adatkezelő nyilvántartásába felvegye, tárolja és bizalmasan kezelje. Tudomással bírok az adatszolgáltatás céljáról, azaz, hogy el tudják nekem küldeni a megrendelt könyveket, valamint a jövőben további tájékoztatást, hírlevelet kaphassak.

8.7. Az adatkezelő adatai, elérhetősége

Név: Könyvklub Kft.

Székhely: 2234 Maglód, Sugár út 51.

Cégjegyzékszám: 13-09-205267

A bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Adószám: 25447761-2-12

Telefon: 06-1-264-4555

Fax: 06-1-264-4551

E-mail: titkarsag@dunakiado.hu

Az adatvédelmi nyilvántartásba történő bejelentkezés megtörtént
Csomagküldési engedély száma: 5962/2012


Amennyiben további kérdései vannak, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk a megrendelo@dunakiado.hu e mail címen, telefonon vagy levélben.

 

9. EGYÉB

Az itt nem szabályozott kérdésekben különösen, de nem kizárólagosan a Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

 

II. A Könyvklub pályázati és nyereményjáték feltételei
 

Könyvklub (továbbiakban: Szervező) időről időre pályázatokat, nyereményjátékokat ír ki és versenyeket indít (továbbiakban: Játék) olvasói számára.

A Játékkiírás minden esetben tartalmazza a témát, a Játék kiíróját, a Játék időtartamát és/vagy a nevezési határidőt, az eredményhirdetés időpontját, az esetleges szponzorok nevét és a nyeremények megnevezését.

 

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött személy, aki az Európai Unió területén tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos).

Kizárásra kerül az, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását.

A Játékban nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b. pont); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

 

2. Jelentkezés

A Játékosok jelentkezésükkel elfogadják a Szervező összes feltételét és szabályát.

A Játékos köteles valósághű adatokat szolgáltatni. Automatikusan kiesnek a valótlan adatokat feltüntető Játékosok. A Játék Szervezője és a publikációs felület üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) a nevezési adatokat bizalmasan kezeli és minden tőle telhetőt megtesz titkosságának megőrzésére. További információ az Általános Szerződési Feltételek pontjaiban.

A Játékokra beadott jelentkezésnek tartalmaznia kell a Játék pontos nevét és a Játékos élő és működőképes e-mail címét.

 

3. Díjazás

Minden Játék nyertesei, a sorsolással vagy szavazatok alapján meghatározott első három helyezett nyereményben vagy díjban (továbbiakban: Díj) részesül.

A Díjak átadásának helyszínét és időpontját a Szervező mindenkori weboldalának kezdőlapján közli az eredményhirdetés napján. A Játékok tisztasága érdekében a Díjátadás körülményei nem módosíthatóak.

A Díjakat a Játékos személyesen vagy meghatalmazottja útján veheti át személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy jogosítvánnyal. Meghatalmazás csak a meghatalmazó és meghatalmazott, valamint két tanú aláírásával együtt érvényes. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott (Ptk. 14.§ (1) bek.), úgy a Díjjal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen (Ptk. 15.§ (1) bek. és 17.§ (1) bek.), úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Díjak másra át nem ruházhatóak és pénzre át nem válthatóak.

A Díjjal kapcsolatban felmerülő adófizetési kötelezettség a Szervezőt terheli. A Szervező vállalja, hogy a hatályos jogszabályok alapján a nyereményekkel kapcsolatban felmerülő, a szervezőt terhelő közterhekkel kapcsolatos bevallási, adatszolgáltatási és befizetési kötelezettségeit teljesíti.

Az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok helytelenül vagy hiányosan történő megadásának, illetve az adatszolgáltatás elmulasztásának következményeit minden esetben a Játékos viseli.

A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel hiányos vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a Szervezőnek nem áll módjában a nyeremény átadása.

Az eredményekkel kapcsolatban reklamációt a Szervező nem fogad el, fellebbezés nincs. Jogi út kizárva.

 

4. Jogvédelem

A publikációs felület a Szervező kizárólagos tulajdonát képezi.

A Szervező vagy az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Játékok kézhezvételének meghiúsulására vonatkozóan.

A közölt anyagok nem tükrözik minden esetben a Szervező, az Üzemeltető vagy azok munkatársainak véleményét.

A Szervező és az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget a küldött anyagok (képek, írások stb.) eredetiségét és jogszerűségét illetően, ezekért minden esetben a beküldő a felelős, beleértve a formát és a tartalmat is.

A Szervező semmilyen formában nem közöl közszemérmet sértő, obszcén, uszító vagy szélsőséges nézeteket sugalmazó Játéki anyagokat.

A közlésre kerülő anyagok minden esetben a szerzők tulajdonát képezik, sem a Szervező weboldala, sem pedig Üzemeltetője nem fizet azokért szerzői jogdíjat.

Az 1999. évi XXVI. törvény rendelkezik a szerzői jogról, amely jogvita esetén irányadó.

A Szervező fenntartja a jogot a jelentkezés indoklás nélküli visszautasítására, döntése a közlést illetően végleges, az elutasítást semmilyen körülmények között nem köteles indokolni.

A Szervező fenntartja a jogot a Játékkiírás vagy a versenyfeltételek megváltoztatására, törlésére bármilyen figyelmeztetés és felhívás nélkül.

A jelentkezés hiányosságaiért elírásokért, valamint az esetleges adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Játékost terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget.

A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során vagy azt követően a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény a Játékosokat terheli.

A Szervező a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el, vagy más technikai okból (böngésző összeférhetetlenség, más műszaki ok) a Játékos szavazatát nem tudta leadni.

 

5. Egyéb

Amennyiben a Játékkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről a dunakiado2@dunakiado.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel, hogy melyik Játékban vesz részt.

 

III. A Könyvklub gyermekeknek szóló pályázatainak és versenyeinek feltételei
 

Könyvklub (továbbiakban: Szervező) időről időre pályázatokat ír ki és versenyeket indít (továbbiakban: Pályázat) olvasói számára.

A Pályázati kiírás minden esetben tartalmazza a témát, a Pályázat kiíróját, a Pályázat időtartamát és/vagy a nevezési határidőt, az eredményhirdetés időpontját, szponzorok nevét és a Díjak megnevezését.

 

1. A Pályázaton résztvevő személyek

A Pályázaton részt vehetnek az Európai Unión belül bejegyzett oktatási és nevelési intézmények (a továbbiakban: Versenyző).

Kizárásra kerül az, aki bármilyen módon veszélyezteti a Pályázat tisztességes lebonyolítását.

A Pályázaton nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosainak, vezető tisztségviselőinek, munkavállalóinak, megbízottjainak közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b. pont); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosainak, vezető tisztségviselőinek, munkavállalóinak, megbízottjainak közeli hozzátartozói.

 

2. Jelentkezés

A Versenyzők jelentkezésükkel elfogadják a Szervező összes feltételét és szabályát.

A Versenyző köteles valósághű adatokat szolgáltatni. Automatikusan kiesnek a valótlan vagy téves adatokat feltüntető Versenyzők. A Pályázat Szervezője és a publikációs felület üzemeltetője (továbbiakban: Üzemeltető) a nevezési adatokat bizalmasan kezeli és minden tőle telhetőt megtesz titkosságának megőrzésére. További információ az Általános Szerződési Feltételek pontjaiban.

A Pályázatokra beadott jelentkezésnek tartalmaznia kell a Pályázat pontos nevét és a Versenyző élő és működőképes e-mail címét.

 

3. Díjazás

Minden Pályázat nyertesei, a sorsolással vagy szavazatok alapján meghatározott első három helyezett Díjban (továbbiakban: Díj) részesül.

A Díjak átadásának helyszínét és időpontját a Szervező mindenkori weboldalának kezdőlapján közli az eredményhirdetés napján. A Pályázatok tisztasága érdekében a Díjátadás körülményei nem módosíthatóak.

A Díjakat a Versenyző személyesen, de kizárólag szülői vagy felnőtt kísérettel veheti át. A szülő vagy az általa megbízott kísérő személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy jogosítvánnyal és meghatalmazott esetén meghatalmazással köteles igazolni személyazonosságát. A meghatalmazás csak a meghatalmazó és meghatalmazott, valamint két tanú aláírásával együtt érvényes. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott (Ptk. 14.§ (1) bek.), úgy a Díjjal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen (Ptk. 15.§ (1) bek. és 17.§ (1) bek.), úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Díjak másra át nem ruházhatóak és pénzre át nem válthatóak.

A Díjjal kapcsolatban felmerülő esetleges adófizetési kötelezettség a mindenkori szponzort terheli. A Szervező vállalja, hogy a hatályos jogszabályok alapján a Díjakkal kapcsolatban felmerülő, a Szervezőt terhelő közterhekkel kapcsolatos bevallási, adatszolgáltatási és befizetési kötelezettségeit teljesíti.

Az adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok helytelenül vagy hiányosan történő megadásának, illetve az adatszolgáltatás elmulasztásának következményeit minden esetben a Versenyző viseli.

A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel hiányos vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a Szervezőnek nem áll módjában a Díj átadása.

Az eredményekkel kapcsolatban reklamációt a Szervező nem fogad el, fellebbezés nincs. Jogi út kizárva.

 

4. Jogvédelem

A publikációs felület a Szervező kizárólagos tulajdonát képezi.

A Szervező vagy az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Pályázatok kézhezvételének meghiúsulására vonatkozóan.

A közölt anyagok nem tükrözik minden esetben a Szervező, az Üzemeltető vagy azok munkatársainak véleményét.

A Szervező és az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget a küldött anyagok (képek, írások stb.) eredetiségét és jogszerűségét illetően, ezekért minden esetben a beküldő a felelős, beleértve a formát és a tartalmat is.

A Szervező semmilyen formában nem közöl közszemérmet sértő, obszcén, uszító vagy szélsőséges nézeteket sugalmazó Pályázati anyagokat.

A közlésre kerülő szövegek és/vagy anyagok minden esetben a szerzők tulajdonát képezik, sem a Szervező weboldala, sem pedig Üzemeltetője nem fizet azokért szerzői jogdíjat.

Az 1999. évi XXVI. törvény rendelkezik a szerzői jogról, amely jogvita esetén irányadó.

A Szervező fenntartja a jogot a jelentkezés indoklás nélküli visszautasítására, döntése a közlést illetően végleges, az elutasítást semmilyen körülmények között nem köteles indokolni.

A Szervező fenntartja a jogot a Pályázatkiírás vagy a versenyfeltételek megváltoztatására, törlésére bármilyen figyelmeztetés és felhívás nélkül.

A jelentkezés hiányosságaiért, elírásokért, valamint az esetleges adókötelezettség teljesítéséhez szükséges adatok hiányos megadásáért, illetve az ezzel kapcsolatos, Versenyzőt terhelő mulasztásért, az értesítési és/vagy átadási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget.

A Versenyzők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Pályázatra történő jelentkezés során, vagy azt követően a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény a Versenyzőket terheli.

A Szervező a Díjak hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.

A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Pályázatokban való részvétel során, a Pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Pályázat időtartama alatt a Pályázatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el, vagy más technikai okból (böngésző összeférhetetlenség, más műszaki ok) a Versenyző szavazatát nem tudta leadni.

 

5. Egyéb

Amennyiben a Pályázatokkal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a regisztrációkor megadott e-mail címről a kiado2@dunakiado.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel, hogy melyik Pályázaton vesz részt.


Jó vásárlást és kellemes időtöltést kívánunk a webáruházunkban!

Legfrissebb hírek

Az idei TÖKKIRÁLY 527 kg-os súllyal büszkélkedhet!

Az idei TÖKKIRÁLY 527 kg-os súllyal büszkélkedhet!

A gasztronómia rajongói már régóta tudják, hogy a legegészségesebb őszi étel a finom, édes és vitaminokban gazdag sütőtök, ami kiváló alapanyag számtalan ételfinomság elkészítéséhez. Ugye ti is szeretitek ezt az ízletes ínyencséget?

A „KIS TÖK, NAGY TÖK, JÖTTÖK?” meghívásnak eleget téve 09-18-án, szombaton ellátogattunk a Rácalmási Tökfesztiválra, ahol tökös ételkülönlegességeket kóstoltunk, szórakoztató eseményeken vettünk részt, és megtekintettük az 527 kg-os, idei TÖKKIRÁLYT! És persze ötletes tökkompozíciók sokaságát néztük meg, amelyekkel rengeteg helyi lakos díszitette fel az utcákat és tereket. Néhány fotót közzé is tettünk ezekből a kreatív alkotásokból az Ízőrzők - Hazai tájak, hazai ízek - Facebook oldalunkon. https://www.facebook.com/Izorzok


2021. szeptember 19.

Kapcsolat a Kiadóval

KönyvKlub Kft.
Telefon: 06-70 948-5508
2234 Maglód, Sugár út 51.
PF. 30.
E-mail:
titkarsag@dunakiado.hu

megrendelo@dunakiado.hu


Mintaboltunk:

a budapesti Tétényi úti kórházban, rögtön a bejáratnál!
Nyitva: munkanapokon 8 és 12 óra között.

2021. szeptember 10.

92. Ünnepi Könyvhét

92. Ünnepi Könyvhét

Szeptember 5-én vasárnap zárta „kapuit” nagy sikerrel a 92. Ünnepi Könyvhét, ahol a kiadók sokasága várta lenyűgöző választékkal a könyvbarátokat. A kellemes időben rengetegen látogattak ki a jeles rendezvényre, mert kétségtelen, hogy egy jó könyvre rátalálni és azt elolvasni, számottevően hozzájárul a jó közérzetünkhöz. Carlo Goldoni olasz író szerint „Az olyan ember, aki szeret könyvet olvasni, soha sincs egyedül.” 

2021. szeptember 6.

Top 10 könyveink

Top 10 könyveink

Kedves Könyvbarátok!

Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az aktuális

Top 10 sikerkönyveinket!

2021. augusztus 2.

Robin Williams rajongók figyelem!

Robin Williams rajongók figyelem!

A mozikedvelő emberek többségének felejthetetlen Oscar-díjas zsenije július 21-én ünnepelte volna a 70. születésnapját, de sajnos immár 7 éve nincs köztünk. Az életét bemutató könyvünkből rengeteg érdekességet lehet megtudni a kimagaslóan tehetséges művészről. Robin Williams rajongóknak kihagyhatatlan alapmű, amit rendkívül nagy kedvezménnyel lehet nálunk megrendelni!

2021. július 21.

11 meglepő tény az olvasás jótékony élettani hatásairól, amit mindenkinek érdemes ismernie!

11 meglepő tény az olvasás jótékony élettani hatásairól, amit mindenkinek érdemes ismernie!

Ha szeretnéd megtudni, hogy heti 3-4 óra olvasás mennyi idővel hosszabbítja meg az életed, és hogyan véd a stressz ellen, akkor mindenképpen ajánlatos elolvasnod ezt a cikkünket! Mindössze 3 perc olvasási idő, és garantáltan hasznos lesz!

2021. május 8.