Zámbó Krisztián: Vallomás édesapámról

Idén lenne 55 éves ZÁMBÓ JIMMY popénekes.
Zámbó Jimmy születésnapja alkalmából a Duna International Könyvkiadó ezeket a könyveket most e-book formátumban kínálja az olvasóknak a Digitalbooks jóvoltából.

A korábban bárzenészként sikeres Jimmy 1986-ban jött haza Amerikából, és azonnal a trónra ültette a közönség. Tucatnyi albuma kivétel nélkül arany- vagy platinalemez lett, az eladott lemezek számát tekintve ő az abszolút hazai rekorder, a statisztikák szerint minden második magyar családban van lemeze. Nem is csoda, hiszen a négy - és féloktávos énekes félezer dalt adott elő pályafutása során.
A Király azonban már évek óta nem bővítheti repertoárját; 2001. január 2-án tragikus fegyverbaleset áldozata lett.

A rajongókat nagyon megviselte a halála és minden róla és hozzá kapcsolódó tárgyat, anyagot és könyvet nagyon hamar begyűjtöttek a piacról.
Az a 3 könyv sem kapható már sehol sem, amely bemutatja a Királyt a fia, Zámbó Krisztián, a testvérek és egy újságíró tollából.

Zámbó Jimmy születésnapja alkalmából a Duna International Könyvkiadó ezeket a könyveket most e-book formátumban kínálja az olvasóknak a Digitalbooks jóvoltából.

Így újra olvashatja az X-faktor tehetségkutató műsorban is bemutatkozó Zámbó Krisztián vallomását édesapjáról B. Molnár László tolmácsolásában, valamint B. Molnár László: Zámbó testvérek és  B. Molnár László, László József: A király - Szívünkben él című könyveket.
2013. január 22.Vissza
Előkészületben

Móczár István, Róka Ildikó

Rétesek

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve. Aztán ott vannak a gyümölcsök: alma, szilva, szőlő, meggy, körte, mikor mi érik. Készítsük hagyományosan vagy kelt tésztaként, sodort zsíros rétesként, ostoros változatban, tejszínben totyogósan, abroszban főzve vagy palacsintával töltve, ha nagy elismerésre vágyunk.

Zhang Jing Chong

Csi-Hszüe - Vér, Levegő, Meridiánok

Kínai orvoslás és a meridiánok - Szervezetünk "Levegő és Vér" áramlásának magyarázata.

Látogassa meg a kiadó Facebook oldalát!