Karl May sorozat

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

Kedves Olvasóink!

Sokan panaszkodtak, hogy a sorozat köteteinek megjelenései késnek az előre tervezettől.


A késések oka a következő. Mint a kötetek vásárlói látják, hogy igyekeztünk egy igényes kiállítású sorozatot készíteni (dombornyomás, aranyozás stb.). Reméljük is, hogy elnyerte Olvasóink tetszését.


Ez év januárjától azonban sajnálatos módon annyira megemelkedtek a hazai és külföldi nyomdai árak, hogy a változatlan minőséget ilyen kedvező fogyasztói ár mellett már nem tudtuk volna biztosítani. Ezért arra kényszerültünk, hogy megváljunk korábbi üzleti partnerünktől, annál is inkább, mert a megemelt ár mellett minőségi problémáink is akadtak vele.


Olyan nyomdát igyekszünk keresni, amely a régi áron a megszokott minőséget biztosítani tudja. Sajnos ez nem könnyű feladat, de a megoldás most már napok kérdése.

Bízunk benne, hogy a sorozatot hamarosan folytatni tudjuk.


Köszönjük türelmüket!


A Duna KönyvKlub csapata

2013. március 20.Vissza
Előkészületben

Móczár István, Róka Ildikó

Rétesek

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve. Aztán ott vannak a gyümölcsök: alma, szilva, szőlő, meggy, körte, mikor mi érik. Készítsük hagyományosan vagy kelt tésztaként, sodort zsíros rétesként, ostoros változatban, tejszínben totyogósan, abroszban főzve vagy palacsintával töltve, ha nagy elismerésre vágyunk.

Zhang Jing Chong

Csi-Hszüe - Vér, Levegő, Meridiánok

Kínai orvoslás és a meridiánok - Szervezetünk "Levegő és Vér" áramlásának magyarázata.

Látogassa meg a kiadó Facebook oldalát!