Hírek
< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >

Új sorozat indul! Karl May Művei

2012. április 25-től új sorozattal bővül a Duna International Könyvkiadó Kft. kínálata. Karl May Művei - I. sorozat – Indián történetek.
2012. április 16.Részletek

Magyar királynék és nagyasszonyok SOROZATUNK FIZETÉSI ÉS CSOMAGKÜLDÉSI TÁJÉKOZTATÓJA

Elnézésüket kell kérnünk, de nyomdai problémák miatt 1 héttel később jelenik meg a 13-as kötet, viszont utána tartjuk a 2 hetenkénti megjelenést.
2012. április 3.Részletek

A SOROZAT FOLYTATÓDIK!!

Figyelem Wass Albert műveiért rajongók! A sorozat folytatódik!! További 30 új kötet! Április 27-től keresse 2 hetente az újságárusoknál! 1695 Ft/kötet áron vagy rendelje meg közvetlenül akár – részletre is – a kiadónál!
2012. március 27.Részletek

Októberben folytatódik a Nagy Csaták sorozat!

Tisztelt Olvasónk, Tisztelt Előfizetőnk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy Kiadónk 2012. októberében folytatja a Nagy Csaták sorozatot.
2012. március 6.Részletek

Könyvadomány a Maglódi Könyvtárnak

A Duna International Könyvkiadó december 18-án a Maglódi Művelődési Ház karácsonyi rendezvénysorozatának keretein belül jelentős könyvadománnyal járult hozzá a Maglódi Városi Könyvtár fejlesztéséhez. A közel félmillió forint értékű adományt Baráz Miklós, a Dunakiadó tulajdonosa és ügyvezető igazgatója adta át a könyvtár részére, Tabányi Pál, Maglód polgármestere jelenlétében.
2011. december 19.Részletek

Hibaigazítás

A Duna International Könyvkiadó elnézést kér Olvasóitól. Amikor összeállítottuk a sorozatot, még nem volt a kezünkben az angolul Death from Arctic Skies (Halál a sarkvidéken) címmel megjelent könyv magyar fordítása. Leo Kesslernek ezen a címen egyébként más angol kiadónál megjelent könyve Norvégiában játszódik: a Wotan SS hadosztályt az ottani nehézvízgyártó üzemet támadó partizánok ellen vetik be. A könyv fordítása közben azonban kiderült, hogy a New York-i kiadó óriási hibát követett el: annak a regénynek az elejére, amit most Tisztelt Olvasónk a kezében tart, tévedésből nyomtatták a Death from Arctic Skies címet, félrevezetve ezzel nemcsak minket, hanem az amerikai olvasókat is. Reméljük, ennek ellenére kellemes szórakozás lesz von Dodenburg ezredesnek ez a története is!
2011. október 3.Részletek

Hibaigazítás

Kedves Olvasóink! Sajnálattal láttuk, hogy Wass Albert Mire a fák megnőnek című könyvének 178. oldalán, nyomdahiba miatt a szöveg értelemzavaró módon olvasható a könyvben. A hír címére kattintva olvashatja a helyes szövegrészt.
2011. augusztus 1.Részletek

A SOROZAT FOLYTATÓDIK!!

Figyelem Leo Kessler rajongók! A sorozat folytatódik!! Még 12 új kötet! Július 13-tól keresse havonta az újságárusoknál! Változatlan áron (995 Ft/kötet) vagy rendelje meg közvetlenül – részletre is – a kiadónál!
2011. május 24.Részletek
< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >
Előkészületben

Móczár István, Róka Ildikó

Rétesek

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve. Aztán ott vannak a gyümölcsök: alma, szilva, szőlő, meggy, körte, mikor mi érik. Készítsük hagyományosan vagy kelt tésztaként, sodort zsíros rétesként, ostoros változatban, tejszínben totyogósan, abroszban főzve vagy palacsintával töltve, ha nagy elismerésre vágyunk.

Zhang Jing Chong

Csi-Hszüe - Vér, Levegő, Meridiánok

Kínai orvoslás és a meridiánok - Szervezetünk "Levegő és Vér" áramlásának magyarázata.

Látogassa meg a kiadó Facebook oldalát!