Kurt Tepperwein  Szuperintuíció
  • Eredeti cím: Super-intuition: So entwickeln Sie Ihre verborgenen geistigen Fähigkeiten
  • Magyar alcím: A belső hang üzenete
  • Kategória: Ezotéria
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Áfa: 5%
  • ISBN/ISSN: 9789639919952
Ezotéria

Áttekintés a könyvről

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Információ a könyvről

Úgy gondolom, Kurt Tepperwein könyve maximális szellemi nyitottságot igénylő darab. Hit és megfelelő mértékű kíváncsiság nélkül semmi értelme belekezdeni, mert csak kellemetlenül fogjuk érezni magunkat.

Persze ez sem biztos, de úgy gondolom, meglehetősen nagy az esélye. Arról nem is beszélve, hogy akiben adott a hit és a kíváncsiság, az sem fogja nyíltan felvállalni, mit is olvas. Mert napjainkban ciki a téma. A new age már lecsengett, már nem divat, tehát aki bármiféle természetfeletti, vagy paranormális iránt érdeklődik, csak egy zárt körön belül talál megértésre és segítőkre.

Paranormálist említettem, hiszen ha jobban belegondolunk, az intuíció, mint megérzés, illetve ennek továbbfejlesztett változata, a szuperintuíció, nem más, mint a mindannyiukban meglévő, ám ténylegesen és teljes fényében ki nem használt paranormális képesség. Mint a telepátia, vagy a telekinézis.

Az intuíció minden embernek vele született képessége, amit hosszas, kimerítő tanulási folyamat eredményeképpen tudatosan elnyomunk, hiszen észérvekkel meg nem magyarázható, és mint ilyen, csak rossz lehet. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az intuíció gyakran ellentmond az értelemnek, az érzéseknek, vagy éppenséggel a szokásoknak.

De kérdezem én: Miért kell félni valamitől, amíg nem ismerjük meg? Miért kell mindent észérvekkel megmagyarázni? Miért nem hallgathatunk ösztöneinkre, ahogy sok esetben az állatok is teszik?

Nem mintha állati szintre szeretnék visszasüllyedni, egyszerűen úgy gondolom, sok esetben óriási segítséget jelenthetne életünkben, ha nem csak az eszükre hallgatnánk, hanem a bennünk csírázó megérzésekre, amik olykor megakadályozhatnának bennünket abban, hogy túlzottan racionálisan, önnön esendő emberi mivoltunk ellen döntsünk.

Valószínűleg sokan szkeptikusan állnak a témához, és csak egy nagyot legyintenek: már megint egy önsegítő könyv. És nem is tévednek nagyot. Kurt Tepperwein könyve tényleg segíteni szeretne abban, hogy teljes értékű emberként élhessük az életünket.

Úgy gondolom, egy esélyt mindenképpen adhatunk neki. Ha másért nem, hát azért, hogy bebizonyítsuk saját magunknak, mennyire nyitottan szemléljük a világot. És ha közben valami újat is tanulunk…


Forrás: Galgóczi Móni ekultura.hu

2495 Ft
1996 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Horváth Andrea

Sors és horoszkóp

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Barbara Ann Brennan

Felragyogó fény

A „Gyógyító kezek” folytatásaképpen a könyv az egészség, a gyógyítás és betegség új szemléletét mutataja be. A tudományos háttér az energiamezőn alapszik, illetve a kézrátét-gyógyítás miértjeinek és hogyanjainak elméletein. A kötet nagyobbik része praktikus tanácsokkal is szolgál.

Kimberly Marooney

Meditációk angyalkártyával-csomag

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

 

Az angyalkártyák használata a meditáció egy olyan új formája, amely segítségével az olvasó elmélyítheti és kiteljesítheti önismeretét és önformálását. (Könyv, napló és kártyák egy csomagban.)

A. Daniel, A. Ramer, T. Wyllie

Az angyalok tudják a választ

Gyakorlatok, meditációk, amelyek segítségével kapcsolatba léphetünk belső vezetőnkkel. Kapcsolatteremtés belső vezetőnkkel - meditációs gyakorlatok. Emberek és angyalok, történetek és találkozások, kérdések és válaszok, különös utazás a megismerés felé.

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!