Horváth Andrea  Sors és horoszkóp
  • Magyar alcím: Mire tanítanak a csillagok
  • Kategória: Ezotéria
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • ISBN/ISSN: 9789636951640
Ezotéria

Áttekintés a könyvről

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Információ a könyvről

Vajon valóban meg van írva sorsunk a csillagokban? Kikerülhetjük-e, amit a horoszkópunk mutat? Horváth Andrea (asztrológus- karmakutató) több sikeres asztrológiai témájú könyve után e kérdésekre keresi a választ. Tizenöt év legérdekesebb esetei. Több mint szakkönyv. Ajánljuk azoknak is, akik csupán érdeklődnek az ezoterika varázslatos világa iránt. Lebilincselő olvasmány mindenkinek.
2598 Ft
2078 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Kurt Tepperwein

Szuperintuíció

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Barbara Ann Brennan

Felragyogó fény

A „Gyógyító kezek” folytatásaképpen a könyv az egészség, a gyógyítás és betegség új szemléletét mutataja be. A tudományos háttér az energiamezőn alapszik, illetve a kézrátét-gyógyítás miértjeinek és hogyanjainak elméletein. A kötet nagyobbik része praktikus tanácsokkal is szolgál.

Kimberly Marooney

Meditációk angyalkártyával-csomag

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

 

Az angyalkártyák használata a meditáció egy olyan új formája, amely segítségével az olvasó elmélyítheti és kiteljesítheti önismeretét és önformálását. (Könyv, napló és kártyák egy csomagban.)

A. Daniel, A. Ramer, T. Wyllie

Az angyalok tudják a választ

Gyakorlatok, meditációk, amelyek segítségével kapcsolatba léphetünk belső vezetőnkkel. Kapcsolatteremtés belső vezetőnkkel - meditációs gyakorlatok. Emberek és angyalok, történetek és találkozások, kérdések és válaszok, különös utazás a megismerés felé.

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!