Bogdán Tibor  Horoszkópos csábítás
  • Kategória: Ezotéria
  • Oldalszám: 178
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Könyv szélessége: 155 mm
  • Könyv magassága: 225 mm
  • Könyv súlya: 433 gramm
  • Áfa: 5%
  • Bizományos értékesítés: Van
  • ISBN/ISSN: 9789639919105
Ezotéria

Áttekintés a könyvről

Hogyan lobbantsuk fel a szerelem lángját a kiválasztott személyben, és miként láncoljuk őt magunkhoz? Milyenek legyünk az első találkozáskor és mivel varázsoljuk el a Nagy Ő-t a hálószobában?

Információ a könyvről

Részlet a könyvből

A szerelmes Bika

Tökéletes élvhajhász, és rendkívül tehetséges szerető. A Bika legfőbb tulajdonsága az, hogy habzsolja az életet. Így természetesen nem tesz kivételt az élet egyik legfontosabb területével, a szerelemmel sem. Robusztus, férfias alkat, rendkívül érzéki és temperamentumos. Ennek megfelelően partnerkapcsolatában fő helyen áll az érzékiség, ezért olyan partnerre van szüksége, aki ebben méltó párjává tud válni.

Mesterien tud bánni a nőkkel, a legnagyobb mértékben udvarias, figyelmes és elképesztően gavallér. Furcsa ellentmondás, hogy bár általában beosztó és a pénzzel megfontoltan bánik, az imádott hölgytől nem sajnál semmit. Ha a Nagy Ő valamire vágyik, akkor nem számít a pénz, a szerelmes Bika férfi semmilyen áldozatot nem sajnál azért, hogy partnerét boldoggá tegye.

Nő legyen, akit le nem vesz a lábáról! Másik nagy erénye az, hogy szavatartó. Amit megígér, azt rendszerint be is váltja, kiváltképp, ha mindennek a tetejében még fülig szerelmes is.  Ezért mindenkor megfontolja ígéreteit, ha tehát valamilyen kívánságunkat nem teljesíti az első pillanatban, az csak azért van, mert alaposan meggondolja, hogy eleget tud-e tenni neki. Abban is biztosak lehetünk, hogy a szerelmes Bika soha semmit nem vesz félvállról, párkapcsolatát a legnagyobb komolysággal kezeli.

A Bika férfi szereti a biztonságot, a megalapozott viszonyokat, ezért általában kitartó, hűséges partner. A párkapcsolatot komolyan veszi – de azért ne bízzuk el magunkat: a Bika is ember, következésképpen egy-két apró, futó kaland erejéig néha ő is meginoghat. Ne essünk kétségbe, az „összehasonlítás” után többnyire hűségében megerősödve tér vissza hozzánk.

Fiatal korában még kevésbé állhatatos, de „házasulandó koráig” többnyire kitombolja magát, és nyugodt, biztos családi életre, tartós viszonyra törekszik. Ő maga a mély, bensőséges, csöndes érzelmek embere. Ha félrevezetik, akkor félénkké, tartózkodóvá, sutává válik.

Hogyan hódítsuk meg

Amint már említettük, a Bika férfi rendkívül érzéki. Ez nem csak tüzes szerelmi kapcsolataiban nyilvánul meg, de igen mélyen hatnak rá az ízek, az illatok, a tapintással szerzett benyomások, a hangok – elsősorban, természetesen, a zene. Tanácsos tehát, ha például kitapasztaljuk, melyek a kedvenc illatai és ennek megfelelően választjuk meg parfümünket. Ez különleges fontos lehet a szerelmi légyott idején, hiszen az általa kedvelt illatok serkentőleg, izgatóan hatnak rá. Bőrünk legyen mindig gondozott, ápolt, sima és bársonyos, hogy gyönyörrel simogassa testünket.

Hasonlóképpen felfokozza szenvedélyét a frissen mosott, lágyan omló, selymes haj. Ruhadarabjainkat is nagy gonddal válasszuk meg, azok inkább finom, kellemes tapintású, lehetőleg természetes anyagból készüljenek, kerüljük a műanyagot. Hatásos a halk, lágy muzsika is, akár kikapcsolódás, akár pásztoróra közben. Arról már nem is beszélünk, hogy egy ízletes ebéddel, vacsorával – amelyet kellőképpen romantikus környezetben, gyertyafényben szolgálunk fel, minőségi italok kíséretében – mennyire levehetjük a lábáról.

Tudnunk kell a Bikáról azt, hogy nagyétkű, és él-hal az ételkülönlegességekért. És pillanatra se feledkezzünk meg arról sem, hogy igencsak szereti a kényelmet, sikerünk esélyét megnövelhetjük azzal, hogy kiszolgáljuk – persze, anélkül, hogy túlzásba vinnénk.

Beszélgetés közben óvakodjunk attól, hogy felidézzük régebbi szerelmeinket, udvarlóinkat, párkapcsolatainkat. Ne feledkezzünk meg egy pillanatra sem arról, hogy a Bika férfi birtokló típusú, és nemcsak esetleges jövőbeni kalandjainkra, de múltbeli viszonyainkra is rendkívül féltékeny. Persze, nem hallgathatjuk el múltunkat, hiszen tartós kapcsolat esetén a partnereknek ismerniük kell egymást, mindent tudniuk kell egymásról. A szerelmes Bika férfi tulajdonképpen el is fogadja múltunkat – annak ismételt felemlegetését viszont már egyáltalán nem veszi jó néven. Ő azt szeretné, ha régvolt szerelmeinket – az egyszeri kibeszélés után – mindenkorra elfelejtenénk.

Flörtre pedig ne is gondoljunk, a Bika nem bocsátja meg nekünk. Ugyanakkor viszont azt sem tűri, hogy mi féltékenykedjünk rá, még akkor sem, ha – nagyon-nagyon ritkán – erre okot is ad. A párkapcsolatot megszilárdíthatjuk azzal, hogy lehetőleg minél több időt töltünk a társaságában, sőt, valósággal legyeskedünk körülötte. A Bika férfi érzéki, bájos, kedves, egyszerű, kiegyensúlyozott partnerre, és letisztult, áttekinthető helyzetekre, nyugalomra vágyik. Igyekezzünk minél inkább megfelelni ennek az igénynek.

Társaságában gondosan válogassuk meg szavainkat. A Bika idegenkedik a közönségességtől, a káromkodástól. Hasonlóképpen vigyázzunk arra, hogy ruházatunk mindig tiszta, gondozott legyen. Egy apró folt a blúzon, a szoknyán már aránytalanul nagyfokú visszatetszést kelt benne.

A kapcsolat anyagi részével szerfölött óvatosan kell bánnunk. Soha ne mutassunk túlzott érdeklődést anyagi helyzete iránt, tartsuk mindig szem előtt, hogy a Bika férfi ugyan bőkezű és gavallér, de nem szereti, ha az adakozó kedvet kiprovokálják belőle, attól pedig kimondotta viszolyog, ha nagylelkűségével visszaélnek.


Kapcsolódó könyvek:

Horoszkópos párválasztás I.
Horoszkópos párválasztás II.
Szexhoroszkóp

2198 Ft
1758 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Horváth Andrea

Sors és horoszkóp

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Kurt Tepperwein

Szuperintuíció

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Barbara Ann Brennan

Felragyogó fény

A „Gyógyító kezek” folytatásaképpen a könyv az egészség, a gyógyítás és betegség új szemléletét mutataja be. A tudományos háttér az energiamezőn alapszik, illetve a kézrátét-gyógyítás miértjeinek és hogyanjainak elméletein. A kötet nagyobbik része praktikus tanácsokkal is szolgál.

Kimberly Marooney

Meditációk angyalkártyával-csomag

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

 

Az angyalkártyák használata a meditáció egy olyan új formája, amely segítségével az olvasó elmélyítheti és kiteljesítheti önismeretét és önformálását. (Könyv, napló és kártyák egy csomagban.)