Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Kemencés ételek


Örömkalács és a többiek - Ízőrzők szakácskönyvsorozat 12. kötet.

Ebben a könyvsorozatban a kemencés ételek legjavát találja.

Tartalmas finom leveseket, egytálételeket, amelyek előkészítése nem igényel hosszas munkát, csak pakolja össze a hozzávalókat egy agyagedénybe vagy vaslábasba, és a továbbiakban már csak ki kell várni, hogy a kemence elvégezze a munkát.

Pár perc alatt a lepény vagy lángos is megsüthető benne.

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Rétesek

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve. Aztán ott vannak a gyümölcsök: alma, szilva, szőlő, meggy, körte, mikor mi érik. Készítsük hagyományosan vagy kelt tésztaként, sodort zsíros rétesként, ostoros változatban, tejszínben totyogósan, abroszban főzve vagy palacsintával töltve, ha nagy elismerésre vágyunk.

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Diós ételek

DARUNYAK és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 10. kötet


Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Boros ételek

HÓLABDA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 8. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Húsvéti ételek

CICVARA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 6. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

A disznóvágás ételei

BÖLLÉRJÓZANÍTÓ és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 4. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Halételek

PETYEG és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 2. kötet

Gasztronómia

Zelenák János

A halászlé titkai

Tippek, trükkök, praktikák

Gasztronómia
Az oldal tetejére