Móczár István, Róka Ildikó  Káposztás ételek
  • Sorozat:
    Ízőrzők szakácskönyvsorozat
    5. kötet
  • Magyar alcím: LUCSKOS KÁPOSZTA és a többiek
  • Kategória: Gasztronómia
  • Oldalszám: 96
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Könyv szélessége: 170 mm
  • Könyv magassága: 247 mm
  • Könyv súlya: 334 gramm
  • Áfa: 5%
  • Bizományos értékesítés: Van
  • Rendelhető: Igen
  • ISBN/ISSN: 9789633541210
Gasztronómia

Áttekintés a könyvről

LUCSKOS KÁPOSZTA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 5. kötet

Információ a könyvről

Az ötödik kötetben összegyűjtöttük a káposztás recepteket. Igazán érdekes, izgalmas menüsort találnak itt a levesektől a sokféle savanyú káposztás egytálételen át a sós és édes tésztákig.

Készítettek már gombócos káposztalevest? Elevenítsenek fel régi ízélményeket, főzzenek toros káposztát, vagy szarmát! A káposztás fasírt illatos csábításának senki sem tud majd ellenállni. Visszatérő vendégeket szerezhetnek a káposztás kiflivel, és a gyerekeket is magukhoz édesgethetik egy tányér vecsési palacsintával, vagy szigetbecsei keltgombóccal. A könyvből mindezekkel az ételekkel megismerkedhetnek.

Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt „Ízőrzők”című televíziós ismeretterjesztő sorozat. Az ország legügyesebb háziasszonyaitól és házigazdáitól könnyen kedvet kaphatnak, hogy meglepjék családjukat, barátaikat a régi idők felejthetetlen ízeivel. Vendégváró falatok, egyszerű, gyorsan elkészíthető, ízletes ételek, helyi különlegességek, hasznos tanácsok egyaránt helyet kapnak a könyvekben.

Tájegységenként változó szokások, őseinktől ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni!

Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, induljon a főzőcske!


Kapcsolódó könyvek:
Boros ételek
Húsvéti ételek
Káposztás ételek
1490 Ft
1192 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Móczár István, Róka Ildikó

Rétesek

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve. Aztán ott vannak a gyümölcsök: alma, szilva, szőlő, meggy, körte, mikor mi érik. Készítsük hagyományosan vagy kelt tésztaként, sodort zsíros rétesként, ostoros változatban, tejszínben totyogósan, abroszban főzve vagy palacsintával töltve, ha nagy elismerésre vágyunk.

Móczár István, Róka Ildikó

Diós ételek

DARUNYAK és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 10. kötet


Móczár István, Róka Ildikó

Sült tészták

HERŐKE és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 9. kötet

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Móczár István, Róka Ildikó

Boros ételek

HÓLABDA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 8. kötet

Móczár István, Róka Ildikó

Vadételek

RAPSIC VADAS és a többiek

Ízőrzők szakácskönysorozat 7. kötet