Karl May  Karl May ajándékcsomag II.
  • Kategória: Gyermek- és ifjúsági könyvek
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Áfa: 5%
  • Bizományos értékesítés: Van
  • ISBN/ISSN: 5996155129725
Gyermek- és ifjúsági könyvek
Ajánlatunk a mese-sorozatunkból

Áttekintés a könyvről

Most csak 7480- Ft

Winnetou és Old Shatterhand kalandjait mindenkinek élmény elolvasni! A Karl May életmű második ajándékcsomagjában a következő könyvek találhatók:

Old Surehand I., Old Surehand II., Old Surehand III., Winnetou I., Winnetou II., Winnetou III., Winnetou IV., Karácsony II.

Információ a könyvről

Könyvkiadónk a minden idők legtöbb könyvét eladó német író Karl May népszerű indiánregényeit teljes és korhű szövegekkel jelentette meg.

Ebben a könyvválogatásban a népszerű Winnetou és Old Surehand művek is megtalálhatók és lenyűgöző indiántörténetekben találkozhatunk a Vadnyugat legendás hőseivel…

 

7480 Ft
Ajánlott könyvek

Benedek Elek

A tordai tündérvár

Tordától nem messze, az Aranyos vize mellett van egy hegy, Tündér a neve. Ennek a hegynek a tetején réges-régen egy fényes, nagy vár volt, Tündérvár volt a neve, de ma csak a romladékát lehet látni.

Sok száz esztendeje lehetett annak, még ezernél is több esztendeje, Erdélynek a földjén egy hatalmas király lakott. De hiába volt a nagy hatalma, nem volt boldog, mert Isten nem áldotta meg gyermekekkel. Sokat tűnődött azon, hogy kire hagyja az országát...

Benedek Elek

Az aranymadár

Volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, még az üveghegyeken is túl, volt egy király, akinek annyi országa volt, hogy azt sem tudta, melyikben lakjék.

Amit csak a szeme-szája kívánt, s amit csak kigondolt, mindent elhoztak neki a népek. De mégsem volt boldog, mert amit legjobban szeretett volna, azt neki senki nem tudta megszerezni. Volt a világon valahol egy aranymadár, annak nagy híre kerekedett…

Benedek Elek

Talléros kalap


Három diákról meg egy parasztemberről mondok mesét. A diákok nagy, szakállas legények voltak már mind a hárman, s egyszer, mit gondoltak, mit nem, elindultak országot-világot látni, szerencsét próbálni.


Amint mennek, mendegélnek, egy faluba érnek. Szembejő velük egy parasztember. Az egyik diák nagy hetykén megszólítja:

- Hány hét a világ, bácsi? - Mával is kevesebb, uram - mondotta a paraszt, s tisztességtudással megemelintette a kalapját.

- Hát a jó erkölcs hol terem? - kérdi a diák. - Megterem a virág a gazban is…

Benedek Elek

Az aranytulipán

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, még az Óperenciás-tengeren is túl, volt egyszer egy király, annak egy fia.

Mikor ez a királyfi nagy legénnyé serdült, azt mondta az apjának: - Édesapám, én elmegyek, s addig vissza sem térek, míg a világon a legszebb leányt meg nem találom: az lesz az én feleségem…