Vitray Tamás   Morzsabál
  • Sorozat:
    Nemzet nagyjai - Médiaszemélyiségek
  • Kategória: Portré, visszaemlékezés
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Könyv hossza: 225 mm
  • Könyv szélessége: 155 mm
  • Áfa: 5%
  • ISBN/ISSN: 9789636951381
Portré, visszaemlékezés

Áttekintés a könyvről

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Információ a könyvről

A buli utáni maradékra szervezett vendégséget nevezik morzsabálnak. Hallom, manapság morzsabuli-nak hívja az ifjúság. Most magam is ilyesmire invitálom Önöket. Az én bulim, a televíziózás, lényegében lezajlott, véget ért. Ebben a könyvben olyasmit kínálok, ami kevésbé ismert, vagy látványos, mint képernyős tevékenységem...
2998 Ft
2398 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Géczi Zoltán (szerk.)

Robin Williams

„Azért kezdtem el komédiázni, mert más színpadra nem engedtek fel.” – emlékezett vissza karrierjének kezdetére minden idők egyik legnagyobb nevettetője. A füstös klubokból egyenes út vezetett a televízióba, majd a mozivászonra.

„Egy úr az űrből” – „Jó reggelt Vietnam!” – „Holt költők társasága” – „A halászkirály legendája” – „Mrs. Doubtfire” – „Jumanji” –  „Good Will Hunting” – „A kétszáz éves ember”

Albert Györgyi, Kőháti Zsolt, Marschall Éva, Molnár Gál Péter

Garas

A Duna Könyvklub gondozásában még 2004-ben jelent meg ez könyv az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar színészről, Garas Dezsőről. A bővített kiadásban szerepel két interjú a színészóriással, amelyekben összegzi pályafutását. A könyv Garas Dezső életét, munkásságát öleli fel a kezdetektől napjainkig.

B. Tóth László

A nevem B. Tóth László / ez az én történetem

„A nevem B. Tóth László”. Ez a cím védjegye a legendás rádiósnak, aki most először papírra vetette történeteinek legjobbjait.
Soha nem hallott sztorik, események, visszaemlékezések sora, zenével és annak különböző korszakaival fűszerezve. A vidám gyermekkori kalandokon keresztül megismerjük az embert, a „beat” műfaj iránti korai szeretetét, megtudhatjuk milyen barátságok és szerelmek szövődtek a műfaj későbbi nagy sztárjaival.