Gizella Flatting  Utazás egy életen át
  • Magyar alcím: Emlékek, kalandozások
  • Kategória: Portré, visszaemlékezés
  • Oldalszám: 416
  • Színes fotók száma: 122
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Könyv szélessége: 155 mm
  • Könyv magassága: 225 mm
  • Áfa: 5%
  • ISBN/ISSN: 9789639684607
Portré, visszaemlékezés

Áttekintés a könyvről

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

 

Rendhagyó útikönyv egy Svédországban élő magyar származású tanárnő tollából, izgalmas, több mint 50 országot érintő barangolásairól - sok érdekességgel, melyek talán még az útikönyvekből is kimaradtak!

Információ a könyvről

A 25 éve Svédországba férjhez ment magyar származású tanárnő érdekfeszítő, izgalmas élménybeszámolója: öt kontinens több, mint ötven országát – sokszor nő létére egyedül – utazta be. Benyomásait, tapasztalatait adja közkinccsé könyvében, mely olyan, mint egy olvasmányos impresszionista festmény. Egy nagy utazásra hívja olvasóit, hogy megismerkedhessenek sok olyan érdekességgel, melyek talán még az útikönyvekből is kimaradtak!
3495 Ft
2796 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Géczi Zoltán (szerk.)

Robin Williams

„Azért kezdtem el komédiázni, mert más színpadra nem engedtek fel.” – emlékezett vissza karrierjének kezdetére minden idők egyik legnagyobb nevettetője. A füstös klubokból egyenes út vezetett a televízióba, majd a mozivászonra.

„Egy úr az űrből” – „Jó reggelt Vietnam!” – „Holt költők társasága” – „A halászkirály legendája” – „Mrs. Doubtfire” – „Jumanji” –  „Good Will Hunting” – „A kétszáz éves ember”

Albert Györgyi, Kőháti Zsolt, Marschall Éva, Molnár Gál Péter

Garas

A Duna Könyvklub gondozásában még 2004-ben jelent meg ez könyv az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar színészről, Garas Dezsőről. A bővített kiadásban szerepel két interjú a színészóriással, amelyekben összegzi pályafutását. A könyv Garas Dezső életét, munkásságát öleli fel a kezdetektől napjainkig.

B. Tóth László

A nevem B. Tóth László / ez az én történetem

„A nevem B. Tóth László”. Ez a cím védjegye a legendás rádiósnak, aki most először papírra vetette történeteinek legjobbjait.
Soha nem hallott sztorik, események, visszaemlékezések sora, zenével és annak különböző korszakaival fűszerezve. A vidám gyermekkori kalandokon keresztül megismerjük az embert, a „beat” műfaj iránti korai szeretetét, megtudhatjuk milyen barátságok és szerelmek szövődtek a műfaj későbbi nagy sztárjaival.