Géczi Zoltán (szerk.)  Robin Williams
  • Kategória: Portré, visszaemlékezés
  • Oldalszám: 249
  • Könyv kötése: puhakötéses
  • Könyv hossza: 225 mm
  • Könyv szélessége: 155 mm
  • Könyv magassága: 20 mm
  • Könyv súlya: 400 gramm
  • Áfa: 5%
  • Bizományos értékesítés: Van
  • ISBN/ISSN: 9786155390821
Portré, visszaemlékezés

Áttekintés a könyvről

„Azért kezdtem el komédiázni, mert más színpadra nem engedtek fel.” – emlékezett vissza karrierjének kezdetére minden idők egyik legnagyobb nevettetője. A füstös klubokból egyenes út vezetett a televízióba, majd a mozivászonra.

„Egy úr az űrből” – „Jó reggelt Vietnam!” – „Holt költők társasága” – „A halászkirály legendája” – „Mrs. Doubtfire” – „Jumanji” –  „Good Will Hunting” – „A kétszáz éves ember”

Információ a könyvről

Munkáját díjak sokaságával ismerték el, csillagászati gázsikat kereső hollywoodi sztárrá vált, de lélekben mindvégig megmaradt az éjszakai lokálok őrült temperamentumú, borotvaéles elméjű humoristájának. A kamerák össztüzében és a színpadi reflektorok fényében élt és dolgozott, sikerei és kudarcai nem maradtak rejtve. Mindemellett a nyilvánosság kevésbé ismerte a nemes ügyek mellett mindig kiálló, kiterjedt humanitárius tevékenységet folytató embert, a nagylelkű barátot, a gondoskodó és szerető apát. S bár sem magánélete, sem szakmai pályafutása nem volt mentes a törésektől, hitvallását sosem hazudtolta meg: „Született szórakoztató vagyok: amikor kinyitom a hűtőt és felgyullad a fény, rögvest dalra fakadok.”

A kötet előszavát Gálvölgyi János írta.

 

2995 Ft
2396 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Albert Györgyi, Kőháti Zsolt, Marschall Éva, Molnár Gál Péter

Garas

A Duna Könyvklub gondozásában még 2004-ben jelent meg ez könyv az egyik legismertebb és legnépszerűbb magyar színészről, Garas Dezsőről. A bővített kiadásban szerepel két interjú a színészóriással, amelyekben összegzi pályafutását. A könyv Garas Dezső életét, munkásságát öleli fel a kezdetektől napjainkig.

B. Tóth László

A nevem B. Tóth László / ez az én történetem

„A nevem B. Tóth László”. Ez a cím védjegye a legendás rádiósnak, aki most először papírra vetette történeteinek legjobbjait.
Soha nem hallott sztorik, események, visszaemlékezések sora, zenével és annak különböző korszakaival fűszerezve. A vidám gyermekkori kalandokon keresztül megismerjük az embert, a „beat” műfaj iránti korai szeretetét, megtudhatjuk milyen barátságok és szerelmek szövődtek a műfaj későbbi nagy sztárjaival.

Szegő András

Bombasiker

Mi a siker titka? – tették fel ezerszer a kérdést sikeres embereknek.