Bogdán Szabolcs  Sindzse zabszeme
  • Kategória: Szépirodalom
  • Könyv kötése: puhakötéses
  • ISBN/ISSN: 9636951217
Szépirodalom

Áttekintés a könyvről

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

 

Lőrincz L. László könyvének paródiája.

Információ a könyvről

Lőrinc L. László - alias Leslie L. Lawrence - régebbi regényének, a Sindzse szemének paródiája fergeteges szórakozást ígér. A Krepálba titokzatosan összehívott tudós expedíciót rejtélyes gyilkosságok tizedelik. Az őrület a Kolostor-csapdában hág tetőfokára, amikor már senki sincs biztonságban, és mindenki gyanús. Közben a történetet mesélő Lesbie L. Lowkupec kétségbeesetten igyekszik megnyerni a társaság valamely kellemes hölgytagjának kegyeit. Ám csalódnia kell, mert Puja Balganaiva éppúgy kikosarazza, mint a finn csillagásznő, Kukkole Menjeninnen. A szenvedélyes vágyak és rémséges gyilkosságok tetejébe még egy japán deszantos század is feltűnik a színen...
1698 Ft
1358 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Mapco Scott

Árnylelkek pusztítása

Valaha a messzi múltban Földünk egyetlen nagy kontinensből állt, melyen két ország örökös harcot vívott. A történet a Pusztító Ötszázéves Háború után kezdődik, amikor az árnyak I. Vinhala király vezetésével mindent elsöprő támadásra készülődnek. Az emberek végső reménysége egy merész küldetés, melynek során az otthonukban keresik fel az Isteneket, hogy segítségüket kérjék. Izgalmas karakterek elképesztő kalandjai!

Wass Albert

Életem: voltam II.

A szerző valamikor Voltam címmel elkezdte önéletrajzi regényének megírását, ezt feljegyzései igazolják.

Szele Anna

Felejtsd el a Lajost!

Miközben a szerző rávilágít a harmincas évei elején járó Grét mindennapjaira, vívódásaira, érzelmeinek csapdáira, sejtelmesen beleszövi a mesébe a főhősnő kalandjait, élményeit, életének ellentmondásait. Az izgalmas történetet végig átszövi a markáns humor, amely által a mai magyar valóság még áttetszőbbé válik.

 

bikafalvi Máthé László Zoltán

Az ötórai nő

Valójában ki az ÖTÓRAI NŐ?

Ő az, aki bejárta a világot és mindenhol valami jót tapasztalt.

Történetei tele vannak a valóságon alapuló huncutsággal, humorral,

pikantériával, élményszerű szex-villanásokkal.

Minden története olyan, hogy az bárkivel megtörténhetett volna,

mégis vele és csakis vele történtek meg, ezért is izgalmasak.

Faragó Annamária

Háború és lélek

A Háború és lélek történelmi- és családregény, egy jász család életét meséli el Trianontól a kommunizmusig. A történet minden epizódja a Jászság egyik falujából indul és oda tér vissza.

Az író kitűnő érzékkel jeleníti meg, hogy a szerény anyagi körülmények között élő jászok hogyan nevelték gyermekeiket istenhitre, hazaszeretetre, munkára, tiszteletre. A főhős sorsát befolyásoló helyzetekben világossá válik, hogy miért tekinthetők a jászok „egyenes gerincű” embereknek.