Bús Anikó  Szemfény-vesztők
  • Kategória: Szépirodalom
  • Oldalszám: 144
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Könyv szélessége: 105 mm
  • Könyv magassága: 162 mm
  • Könyv súlya: 171 gramm
  • Áfa: 5%
  • Bizományos értékesítés: Van
  • Rendelhető: Igen
  • ISBN/ISSN: 9789639919495
Szépirodalom

Áttekintés a könyvről

Szereplőim körülöttünk vagy bennünk élnek, történeteik megeshettek épp így, vagy kicsit másképp, vagy lehetnek a fantázia szülöttei. Útkeresők, mint ahogyan mindannyian azok vagyunk.

Információ a könyvről

Szereplőim körülöttünk vagy bennünk élnek, történeteik megeshettek épp így, vagy kicsit másképp, vagy lehetnek a fantázia szülöttei.

Útkeresők, mint ahogyan mindannyian azok vagyunk. Szemfényvesztők és szemfény-vesztők vagyunk mindannyian. Utunk során, ami nem más, mint maga az életünk, ragyogást gyújtunk vagy fényt oltunk ki mások szemében, míg a saját szemünkbe is fényt gyújtanak mások, s megint mások miatt kialszik szemünkből a fény. A gyújtás és kioltás, a ragyogás vagy vesztés úgy váltakozik létünk során, ahogy lépünk egyik szerepünkből, egyik kapcsolatunkból a másikba, ahogy változik korunk, lelkületünk, szellemiségünk. Szemfényvesztők és szemfény-vesztők vagyunk mindannyian.

2495 Ft
1996 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Mapco Scott

Árnylelkek pusztítása

Valaha a messzi múltban Földünk egyetlen nagy kontinensből állt, melyen két ország örökös harcot vívott. A történet a Pusztító Ötszázéves Háború után kezdődik, amikor az árnyak I. Vinhala király vezetésével mindent elsöprő támadásra készülődnek. Az emberek végső reménysége egy merész küldetés, melynek során az otthonukban keresik fel az Isteneket, hogy segítségüket kérjék. Izgalmas karakterek elképesztő kalandjai!

Wass Albert

Életem: voltam II.

A szerző valamikor Voltam címmel elkezdte önéletrajzi regényének megírását, ezt feljegyzései igazolják.

Szele Anna

Felejtsd el a Lajost!

Miközben a szerző rávilágít a harmincas évei elején járó Grét mindennapjaira, vívódásaira, érzelmeinek csapdáira, sejtelmesen beleszövi a mesébe a főhősnő kalandjait, élményeit, életének ellentmondásait. Az izgalmas történetet végig átszövi a markáns humor, amely által a mai magyar valóság még áttetszőbbé válik.

 

bikafalvi Máthé László Zoltán

Az ötórai nő

Valójában ki az ÖTÓRAI NŐ?

Ő az, aki bejárta a világot és mindenhol valami jót tapasztalt.

Történetei tele vannak a valóságon alapuló huncutsággal, humorral,

pikantériával, élményszerű szex-villanásokkal.

Minden története olyan, hogy az bárkivel megtörténhetett volna,

mégis vele és csakis vele történtek meg, ezért is izgalmasak.

Faragó Annamária

Háború és lélek

A Háború és lélek történelmi- és családregény, egy jász család életét meséli el Trianontól a kommunizmusig. A történet minden epizódja a Jászság egyik falujából indul és oda tér vissza.

Az író kitűnő érzékkel jeleníti meg, hogy a szerény anyagi körülmények között élő jászok hogyan nevelték gyermekeiket istenhitre, hazaszeretetre, munkára, tiszteletre. A főhős sorsát befolyásoló helyzetekben világossá válik, hogy miért tekinthetők a jászok „egyenes gerincű” embereknek.