Kate Judge  Natali
  • Kategória: Szépirodalom
  • Oldalszám: 139
  • Könyv kötése: keménytáblás
  • Könyv szélessége: 115 mm
  • Könyv magassága: 202 mm
  • Könyv súlya: 239 gramm
  • Áfa: 5%
  • Bizományos értékesítés: Van
  • Rendelhető: Igen
  • ISBN/ISSN: 9789639684478
Szépirodalom

Áttekintés a könyvről

20 évvel ezelőtti történet. Egy fiatal szovjet pár kivándorol Izraelbe új életet kezdeni. Útközben Natali rájön, hogy eddigi élete egy burokban zajlott.

Információ a könyvről

Férje egyre jobban elveszíti a talajt a lába alól. Önállóan kell boldogulnia, tanulni kezd, céljai vannak, miközben megismeri az izraeli élet veszélyeit, borzalmait is.

Férjétől eltávolodva új szerelem körvonalazódik, közben kiderül, hogy gyermeket vár. Újra esélyt kap az élettől, de közben férjét váratlanul megölik. Natali egy kórházban kezd el dolgozni, és várja születendő fiát. Időközben egy menekülő arab származású, Magyarországon végzett orvost segít, kockáztatva saját és fia életét.

A történet az emberi helytállásról, a gyűlölet elutasításáról és a küzdeni tudásról szól. Sajátos aktualitása a regénynek, hogy ezek a problémák ma is időszerűek.

1498 Ft
1198 Ft
20 %
Ajánlott könyvek

Mapco Scott

Árnylelkek pusztítása

Valaha a messzi múltban Földünk egyetlen nagy kontinensből állt, melyen két ország örökös harcot vívott. A történet a Pusztító Ötszázéves Háború után kezdődik, amikor az árnyak I. Vinhala király vezetésével mindent elsöprő támadásra készülődnek. Az emberek végső reménysége egy merész küldetés, melynek során az otthonukban keresik fel az Isteneket, hogy segítségüket kérjék. Izgalmas karakterek elképesztő kalandjai!

Wass Albert

Életem: voltam II.

A szerző valamikor Voltam címmel elkezdte önéletrajzi regényének megírását, ezt feljegyzései igazolják.

Szele Anna

Felejtsd el a Lajost!

Miközben a szerző rávilágít a harmincas évei elején járó Grét mindennapjaira, vívódásaira, érzelmeinek csapdáira, sejtelmesen beleszövi a mesébe a főhősnő kalandjait, élményeit, életének ellentmondásait. Az izgalmas történetet végig átszövi a markáns humor, amely által a mai magyar valóság még áttetszőbbé válik.

 

bikafalvi Máthé László Zoltán

Az ötórai nő

Valójában ki az ÖTÓRAI NŐ?

Ő az, aki bejárta a világot és mindenhol valami jót tapasztalt.

Történetei tele vannak a valóságon alapuló huncutsággal, humorral,

pikantériával, élményszerű szex-villanásokkal.

Minden története olyan, hogy az bárkivel megtörténhetett volna,

mégis vele és csakis vele történtek meg, ezért is izgalmasak.

Faragó Annamária

Háború és lélek

A Háború és lélek történelmi- és családregény, egy jász család életét meséli el Trianontól a kommunizmusig. A történet minden epizódja a Jászság egyik falujából indul és oda tér vissza.

Az író kitűnő érzékkel jeleníti meg, hogy a szerény anyagi körülmények között élő jászok hogyan nevelték gyermekeiket istenhitre, hazaszeretetre, munkára, tiszteletre. A főhős sorsát befolyásoló helyzetekben világossá válik, hogy miért tekinthetők a jászok „egyenes gerincű” embereknek.