A háború kutyái 2. sorozat
A háború kutyái 2. sorozat

A második világháborút angol haditudósítóként megjárt, majd népszerű íróvá lett Leo Kessler könyvei a német hadsereg katonáinak nézőpontjából mesélnek a nagy világégésről. Könyveiből kiderül: közel sem volt mindenki fanatikus náci, "csak" katona – tették a dolgukat, ha ezerszer nem is tetszett nekik. Ismerjük meg a háború csatáit az ő meséikből is!

Látogassa meg a sorozat Facebook oldalát!

A sorozat kötetei:
21. kötet - Halálos Éberség Hadművelet
22. kötet - A Hess-küldetés
23. kötet - Elnyűhetetlenek
24. kötet - Szökés a győztesektől
25. kötet - Menekülés Moszkvából
26. kötet - A nagy mészárlás
27. kötet - Ágyútöltelékek
28. kötet - A kitörés
29. kötet - Fekete kozákok
30. kötet - A Birodalom szablyái
31. kötet - Koponyahegyek
32. kötet - Halálos mérkőzés

Megrendelem a 12 kötetes LEO KESSLER A háború kutyái sorozat 1-12. kötetét egy összegben történő fizetéssel 11.940 Ft helyett 9.950 Ft-ért.Fogyasztói ár: 9950,-Ft
Megrendelem a 12 kötetes LEO KESSLER A háború kutyái sorozat 1-12. kötetét három részletben történő fizetéssel 11.940 Ft helyett 10.945 Ft-ért (2x3650 + 1x3645 Ft).Fogyasztói ár: 10945,-Ft

A sorozat 21. kötete

Leo Kessler

Halálos Éberség Hadművelet

A Farkasfalka című könyv folytatása. Churchill 1941. augusztus 9-én Roosevelttel történő találkozásra utazik Kanadába egy tengeralattjárón. A náci hadvezetés az U-69 tengeralattjáróit újra beveti, ezúttal Churchill hajójának elsüllyesztésére. Az USA és Kanada hatóságai minden lehetséges eszközzel megpróbálják garantálni a brit miniszterelnök biztonságát.

Háborús történetek

A sorozat 22. kötete

Leo Kessler

A Hess-küldetés

1941. május 10-én egy különös repülő jelent meg Skócia egén, benne még különösebb utasával. Rudolf Hess volt az, Hitler helyettese, aki főnöke tudta nélkül különbékét akart kötni az angolokkal, hogy azután együtt lépjenek háborúba a kommunista Szovjetunió ellen. Hitler és környezete őrjöngött a hír hallatán. Valamit tenniük kellett. Jöjjön tehát a „Keselyű” és a kedvenc Wotan SS Rohamezred…


JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Háborús történetek

A sorozat 23. kötete

Leo Kessler

Elnyűhetetlenek

Megrázó történet az Elnyűhetetlenek halálig hősies harcáról. Kessler nem mond ítéletet, mindössze hű krónikása próbál maradni az eseményeknek. De ő sem tud „szó nélkül elmenni” az Elnyűhetetlenek hősiessége mellett, ezért a lehető legrészletesebben, legigazabban próbálja elénk tárni ennek az alakulatnak dicső történetét.

Háborús történetek

A sorozat 24. kötete

Leo Kessler

Szökés a győztesektől

A második világháború a végéhez közeledik. Az elõrenyomuló Szövetségesek egyre több német alakulatot semmisítenek meg, ejtenek fogságba. A Wotan számára is elérkezik a vég: parancsnokát, von Dodenburgot, a többi tisztet és az egyszerû közlegények többségét elfogják. A legelitebb SS-egység és parancsnoka kiváló bûnbaknak bizonyul a Szövetségesek számára, hogy az õ nyakukba varrják a közvélemény elõtt a „németek” bûneit. Vajon mi lesz az erõsebb, az igazság vagy a reálpolitika? Az igaztalan vádak vagy a bajtársiasság?

Háborús történetek

A sorozat 25. kötete

Leo Kessler

Menekülés Moszkvából

1941 õszén Adolf Hitler úgy döntött, hogy egyszer s mindenkorra leszámol Sztálinnal. Célja megvalósítására, tízezernyi harckocsi támogatásával, milliós hadsereget küldött Moszkva felé. A hatalmas páncélos elõretörést kedvenc alakulata, a Wotan SS Rohamezred vezeti – rájuk vár a feladat, hogy bevegyék a Kreml falait. Egy decemberi napon végül csakugyan megpillantják Hitler õsellenségének, a szovjet diktátornak otthont adó Kreml arany hagymakupoláit. Ám ekkor elpártol tõlük a hadiszerencse, mivel Tél Tábornok személyesen avatkozik be a csata kimenetelébe...

Háborús történetek

A sorozat 26. kötete

Leo Kessler

A nagy mészárlás

Tripoliban fullasztó volt a levegő, az ég hajnaltól alkonyatig forró kemenceként okádta a meleget. De Tripoli a tengerparton volt – a szárazföld belsejében még nagyobb volt a hőség. Gustav Donath ezredesnek és Géppuskás Ezredének az volt a feladata, hogy átvágjon a Szahara lángoló sivatagán.

Háborús történetek

A sorozat 27. kötete

Leo Kessler

Ágyútöltelékek

Az Ágyútöltelékek című kötettel Leo Kessler egy új sorozata mutatkozik be, amelyben a Negyedik Gránátos Ezred három lázadó katonája jut fontos szerephez: lelkes fiatalok, akiket a Hitler háborújában játszott szerepük véletlen hőssé tesz. Karl Carstens, Steven Doepgen („Ami”) és a lengyelül beszélő porosz „Polack” nem is ismerik egymást mindaddig, mígnem akaratuk ellenére be nem sorozzák őket új ezredükbe.

Háborús történetek

A sorozat 28. kötete

Leo Kessler

A kitörés

1944 februárja. Leo Kessler három csökönyös Wehrmacht katonája, a Harmadik Birodalom Zéró Egyes Büntetőtáborának lakója, ahol a frontvonal béli elhalálozásra nyernek kiképzést.

Háborús történetek

A sorozat 29. kötete

Leo Kessler

Fekete kozákok

1942 kora tavaszán a Luftwaffe két oroszul kifogástalanul beszélõ német ügynököt dob le Kazany körzetében. Bármilyen hihetetlen, a feladatuk az, hogy bejussanak a közeli orosz koncentrációs táborba.

Háborús történetek

A sorozat 30. kötete

Leo Kessler

A Birodalom szablyái

1944 nyarán az oroszok már Lengyelország területén nyomulnak elõre Németország felé.

Háborús történetek

A sorozat 31. kötete

Leo Kessler

Koponyahegyek

Fekete Kozákok, Hitler Birodalmának katonái képében, végig gyújtogatták, fosztogatták, erõszakolták, gyilkolták fél Európát, – Oroszország fagyos pusztaságaitól kezdve, egészen Észak-Olaszország hegyvidékéig.

Háborús történetek

A sorozat 32. kötete

Leo Kessler

Halálos mérkőzés

Háborús történetek
Az oldal tetejére