Magánkiadás

 

Szeretné ha megjelenne a könyve?
Szeretné ha szép lenne, mint a többi könyv?
Szeretné ha árusítanák a könyvesboltokban?
Szeretné ha reklámoznák?
Szeretné ha a bevétel az Öné lenne?
Szeretné ha sajtótájékoztatót tartanának Önnek?
Szeretné ha dedikálást szerveznének Önnek?

Akkor keressen meg minket!

Mi mindent megcsinálunk Ön helyett, akár egy példányról, akár több ezer példányról van szó!

Elérhetőségeink:
Telefon: + 36 1 264-4555
E-mail: kiado2@dunakiado.hu

 

Magánfinanszírozású könyvét, a kézirattól a megvalósult kész könyvig, elkészítjük és kiadjuk!  
Teljes kiadói, grafikai és nyomdai, valamint reklám-
és marketingszolgáltatást nyújtunk.

Könyvét hirdetjük, sajtótájékoztatót és dedikálásokat szervezünk.
Országosan terjesztjük, néhány darabtól akár több ezer példányig.
Professzionális szakmai javaslatokat készítünk.
Nálunk mindenben Ön dönt, mi pedig segítünk álmai megvalósításában!

 

A magánkiadásról bővebben 

Kiadónk az országban új, egyedi kezdeményezésként indította be a magánkiadás konstrukcióját, amelynek lényege, hogy segítséget nyújtunk bárkinek, aki magánszemélyként kívánja megjelentetni saját vagy szülei, rokonai, élettörténetét, visszaemlékezéseit, családregényét, krimijét stb.

Alapvető elvárás a szerzőtől, hogy a téma a jelenleg Magyarországon érvényben lévő törvényeket ne sértse.

Ebben az esetben a magánszemély állja a kiadás költségeit, kiadónk pedig magára vállalja a szöveggondozás, a szerkesztés, a nyomdai előkészítés és lebonyolítás, nem utolsósorban pedig a terjesztés, reklámozás valamennyi feladatát, gondját.

A magánkiadás lényege, hogy a szerző finanszírozza a kiadás költségeit, de a könyvek eladásából származó bevétel is az övé. A kiadó a szaktudását, tapasztalatait adja: professzionális módon – irodalmilag, műszakilag megszerkesztve, betördelve, a szerzővel minden szempontból egyeztetve – teljes kiadói és nyomdai szolgáltatást nyújt a megrendelőnek.

Gondoskodik a mű széles körű népszerűsítéséről, azaz reklámozza a kötetet, a szokásos országos könyves hálózatokon és a dunakiado.hu webáruházon keresztül történő terjesztéséről.

A megjelenésnek kétféle módja lehetséges: az egyik a valóságos könyv formátum, a másik az elektronikus megjelenés. Valóságos könyv alatt a papír alapú kiadvány értendő. Az egyre népszerűbb elektronikus könyv, másnéven e-book formában is megjelentetheti írását. Rövidebb alkotásokat (vers, kisregény, novella) az Olvasóink művei rovatunkban ingyenesen jelentetjük meg.

Kéziratokat e-mailben is vagy bármilyen egyéb adathordozón fogadunk. Természetesen kiadónk minden esetben elolvassa a kéziratot és szükség esetén javaslatot tesz esetleges korrekcióra, szerkesztésre, stilizálásra. Alapelvünk: minden kérdésben a szerző dönt!

Amikor a szerzővel a személyes tárgyalások során minden részletben megállapodtunk, sor kerül a szerződéskötésre. A szerződésben minden fontos részletet pontosan rögzítünk, beleértve a fizetési feltételeket is. (A díjfizetés első részlete – a teljes ár 50%-a – szerződéskötéskor, második 50%-a nyomdába adáskor esedékes.)

Bár a klasszikus megjelenés nyilvánvalóan az úgynevezett valódi könyv, de tudjuk, hogy a könyvek olyan példányszámban történő megjelentetése – minimum 1000 darab –, amely a kereskedelemben országosan leteríthető, a szerzőkre igen komoly anyagi terheket ró. Az elsőkötetes szerzők azonban többnyire nem számolhatnak nyereséggel vagy a befektetett költségek gyors megtérülésével. (Persze kívánságra akár egy példányban is elkészítjük a valóságos könyvet!) A nagy érdeklődésre való tekintettel kiadónk továbbfejlesztette ezt a szolgáltatását.

Ennek keretében a tartalmilag színvonalas írásokat feltesszük az erre a célra kialakított honlapunkra, a www.irasaim.hu-ra (jelenleg fejlesztés alatt), melyért a szerzők 20.000 Ft havidíjat fizetnek abban az esetben, ha nyomdakész, korrektúrázott, betördelt, borítóval ellátott anyagot kapunk. (Ezt a díjat egy hónapig elengedjük a Magyar Író Akadémia hallgatóinak.) Ez tehát egy alapdíj, amelyen felül – a szerző kérésére – az egyéb szolgáltatásokat külön ellenérték fejében biztosítjuk (pl. tördelés, szerkesztés, borítótervezés, stb.).

Az ezekre vonatkozó tarifákról a szóban forgó művek ismeretében tudunk részletes tájékoztatást adni. Ezzel a szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy olyan valóban értékes, tanulságos írások is publicitást kapjanak, amelyek szerzői nem engedhetik meg maguknak a több százezres vagy milliós kiadást, viszont írásuk interneten történő megjelentetésével közkinccsé tehetik azt. Ezzel esetleg a későbbiekben lehetőségük nyílik szponzorokat találni írásuk könyv formájában történő megjelentetésére. Honlapunkon lehetőségük lesz mind a szerzőknek, mind a kiadónak a látogatottság nyomon követésére, az érdeklődőknek pedig fórumot biztosítunk észrevételeik megírására.


Várjuk jelentkezését, hogy egy személyes találkozás keretében megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

 

Magánkiadásban megjelent néhány sikerkönyvünk:

Palkovics György: Milliárdosok között

Békési Nagy Mariann: Csillag ösvényen

 

Bővebb információért keresse a Könyvklub szerkesztőségét az alábbi elérhetőségeken!

Telefon: +36 1 264 4555
E-mail: kiado2@dunakiado.hu

Legfrissebb hírek

Kapcsolat a Kiadóval

KönyvKlub Kft.
Telefon: 06-70 948-5505
2234 Maglód, Sugár út 51.
PF. 30.
E-mail:
titkarsag@dunakiado.hu

megrendelo@dunakiado.hu


Mintaboltunk:

a budapesti Tétényi úti kórházban, rögtön a bejáratnál!
Nyitva: munkanapokon 8 és 12 óra között.

2021. március 28.

Megjelent!

Megjelent!

Az afrikai fehérhasú törpesünök egyre közkedveltebb házi kedvencekké váltak az elmúlt évek során. Egzotikus állatot nevelni nem mindig egyszerű. Ebben szeretnénk alappal szolgálni a kezdő süntartóknak, és azoknak, akik csak tervezik a tartását. Azonban hasznos olvasmány lehet olyanoknak is, akik gyakorlottabbak már.

2018. január 19.

Megjelent!

Megjelent!
Megjelent kiadónk legújabb fantasy regénye!

Izgalmas karakterek elképesztő kalandjai. Kapható nálunk 20 százlék kedvezménnyel és a könyvesboltokban.

2017. december 18.

Megjelent!

Megjelent!
A mai napon megjelent Wass Albert díszkiadásunk 49. kötete, az Életem: voltam II.

Ezek az önéletrajzi jellegű írások, amelyek többnyire az emigráció éveiben születtek, átfogó képet adnak Wass Albert nem éppen könnyű életéről.

2017. július 17.

Megjelent!

Megjelent!

Június 30-án megjelenik az Ízőrzők szakácskönyvsorozat Rétesek című kötete.

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve.

2017. június 27.

Megjelent!

Megjelent!

Benedek Elek

2017. június 27.