Magánkiadás

 

Szeretné ha megjelenne a könyve?
Szeretné ha szép lenne, mint a többi könyv?
Szeretné ha árusítanák a könyvesboltokban?
Szeretné ha reklámoznák?
Szeretné ha a bevétel az Öné lenne?
Szeretné ha sajtótájékoztatót tartanának Önnek?
Szeretné ha dedikálást szerveznének Önnek?

Akkor keressen meg minket!

Mi mindent megcsinálunk Ön helyett, akár egy példányról, akár több ezer példányról van szó!

Elérhetőségeink:
Telefon: + 36 1 264-4555
E-mail: kiado2@dunakiado.hu

 

Magánfinanszírozású könyvét, a kézirattól a megvalósult kész könyvig, elkészítjük és kiadjuk!  
Teljes kiadói, grafikai és nyomdai, valamint reklám-
és marketingszolgáltatást nyújtunk.

Könyvét hirdetjük, sajtótájékoztatót és dedikálásokat szervezünk.
Országosan terjesztjük, néhány darabtól akár több ezer példányig.
Professzionális szakmai javaslatokat készítünk.
Nálunk mindenben Ön dönt, mi pedig segítünk álmai megvalósításában!

 

A magánkiadásról bővebben 

Kiadónk az országban új, egyedi kezdeményezésként indította be a magánkiadás konstrukcióját, amelynek lényege, hogy segítséget nyújtunk bárkinek, aki magánszemélyként kívánja megjelentetni saját vagy szülei, rokonai, élettörténetét, visszaemlékezéseit, családregényét, krimijét stb.

Alapvető elvárás a szerzőtől, hogy a téma a jelenleg Magyarországon érvényben lévő törvényeket ne sértse.

Ebben az esetben a magánszemély állja a kiadás költségeit, kiadónk pedig magára vállalja a szöveggondozás, a szerkesztés, a nyomdai előkészítés és lebonyolítás, nem utolsósorban pedig a terjesztés, reklámozás valamennyi feladatát, gondját.

A magánkiadás lényege, hogy a szerző finanszírozza a kiadás költségeit, de a könyvek eladásából származó bevétel is az övé. A kiadó a szaktudását, tapasztalatait adja: professzionális módon – irodalmilag, műszakilag megszerkesztve, betördelve, a szerzővel minden szempontból egyeztetve – teljes kiadói és nyomdai szolgáltatást nyújt a megrendelőnek.

Gondoskodik a mű széles körű népszerűsítéséről, azaz reklámozza a kötetet, a szokásos országos könyves hálózatokon és a dunakiado.hu webáruházon keresztül történő terjesztéséről.

A megjelenésnek kétféle módja lehetséges: az egyik a valóságos könyv formátum, a másik az elektronikus megjelenés. Valóságos könyv alatt a papír alapú kiadvány értendő. Az egyre népszerűbb elektronikus könyv, másnéven e-book formában is megjelentetheti írását. Rövidebb alkotásokat (vers, kisregény, novella) az Olvasóink művei rovatunkban ingyenesen jelentetjük meg.

Kéziratokat e-mailben is vagy bármilyen egyéb adathordozón fogadunk. Természetesen kiadónk minden esetben elolvassa a kéziratot és szükség esetén javaslatot tesz esetleges korrekcióra, szerkesztésre, stilizálásra. Alapelvünk: minden kérdésben a szerző dönt!

Amikor a szerzővel a személyes tárgyalások során minden részletben megállapodtunk, sor kerül a szerződéskötésre. A szerződésben minden fontos részletet pontosan rögzítünk, beleértve a fizetési feltételeket is. (A díjfizetés első részlete – a teljes ár 50%-a – szerződéskötéskor, második 50%-a nyomdába adáskor esedékes.)

Bár a klasszikus megjelenés nyilvánvalóan az úgynevezett valódi könyv, de tudjuk, hogy a könyvek olyan példányszámban történő megjelentetése – minimum 1000 darab –, amely a kereskedelemben országosan leteríthető, a szerzőkre igen komoly anyagi terheket ró. Az elsőkötetes szerzők azonban többnyire nem számolhatnak nyereséggel vagy a befektetett költségek gyors megtérülésével. (Persze kívánságra akár egy példányban is elkészítjük a valóságos könyvet!) A nagy érdeklődésre való tekintettel kiadónk továbbfejlesztette ezt a szolgáltatását.

Ennek keretében a tartalmilag színvonalas írásokat feltesszük az erre a célra kialakított honlapunkra, a www.irasaim.hu-ra (jelenleg fejlesztés alatt), melyért a szerzők 20.000 Ft havidíjat fizetnek abban az esetben, ha nyomdakész, korrektúrázott, betördelt, borítóval ellátott anyagot kapunk. (Ezt a díjat egy hónapig elengedjük a Magyar Író Akadémia hallgatóinak.) Ez tehát egy alapdíj, amelyen felül – a szerző kérésére – az egyéb szolgáltatásokat külön ellenérték fejében biztosítjuk (pl. tördelés, szerkesztés, borítótervezés, stb.).

Az ezekre vonatkozó tarifákról a szóban forgó művek ismeretében tudunk részletes tájékoztatást adni. Ezzel a szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy olyan valóban értékes, tanulságos írások is publicitást kapjanak, amelyek szerzői nem engedhetik meg maguknak a több százezres vagy milliós kiadást, viszont írásuk interneten történő megjelentetésével közkinccsé tehetik azt. Ezzel esetleg a későbbiekben lehetőségük nyílik szponzorokat találni írásuk könyv formájában történő megjelentetésére. Honlapunkon lehetőségük lesz mind a szerzőknek, mind a kiadónak a látogatottság nyomon követésére, az érdeklődőknek pedig fórumot biztosítunk észrevételeik megírására.


Várjuk jelentkezését, hogy egy személyes találkozás keretében megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb megoldást!

 

Magánkiadásban megjelent néhány sikerkönyvünk:

Palkovics György: Milliárdosok között

Békési Nagy Mariann: Csillag ösvényen

 

Bővebb információért keresse a Könyvklub szerkesztőségét az alábbi elérhetőségeken!

Telefon: +36 1 264 4555
E-mail: kiado2@dunakiado.hu

Legfrissebb hírek

Gyászhír

Gyászhír

A Duna Könyvklub Kft. fájdalommal tudatja, hogy terjesztési igazgatója Kovácsné Bajka Ágnes 2016. február 28-án elhunyt. Kiváló szakembert, nagyszerű kollégát veszítettünk el, akitől szomorú szívvel búcsúzunk.

Duna Könyvklub Kft. munkatársai

2016. március 2.

174 éve született Karl May

174 éve született Karl May

Február 25-én van Karl May-nak, Winnetou és Old Shatterhand megalkotójának születésnapja. Ebből az alkalomból ismét közreadjuk azt a 20 dolgot, amit Te sem tudsz Winnetouról:)

 

1.     Hány könyvben szerepel Winnetou?

Winnetou Karl May németül eddig megjelentetett 93 műve közül 22-ben szerepel. Winnetou nem csak a Vadnyugaton harcolt az igazságért, néha külföldre is kimozdult: amikor meglátogatta Old Shatterhandet Drezdában, megtudja, hogy Harry Melton és áruló testvére, Thomas Melton Keletre tették át üzelmeiket, hogy milliós vagyont gyűjtsenek össze. Old Shatterhand Winnetouval Afrikába, Egyiptomba és Tunéziába utazik, hogy keresztülhúzzák Meltonék terveit. Ez azonban csak azután sikerül, hogy visszatérnek a Vadnyugatra.

2016. február 25.

90 éves lenne Szász Endre

90 éves lenne Szász Endre

Január 7-én lenne 90 éves Szász Endre Munkácsy Mihály-díjas, grafikus, látványtervező grafikus, porcelánfestő. Szász Endre Amerikában csinált karriert, ezért sokan irigyelték. Gazdag, bohém, különc - sokaknak ma is elfogadhatatlan. Akik ismerték, azokat elbűvölte színes egyénisége.. Legendák keringenek villámgyors alkotói módszeréről: akár egy éjszaka megfestette egy kiállítás képeit. Bárhogy ítélkezik is majd a későbbi művészettörténelem, letagadhatatlan tény: Szász Endre a legismertebb mai magyar festő külföldön.

 

http://dunakiado.hu/hu/konyvek/portre-visszaemlekezes/146-szasz-endre.html

2016. január 7.

Kellemes Ünnepeket!

Kellemes Ünnepeket!
Ünnepi nyitvatartásunk: december 28-30, 8-12 óráig.

2015. december 23.

Olvasás Éjszakája 2015

Olvasás Éjszakája 2015
2015. október 10-én szombaton ismét Olvasás Éjszakája! A Duna Plazában a Libri Könyvesboltban rendezendő gyermekprogramok sorában 17 órakor Benedek Elek meséket mondanak a IX. kerületi Kerekerdő Óvoda óvodásai. Szeretettel várunk mindenkit!

2015. szeptember 10.

Megjelent!

Megjelent!

Megjelent e-könyvben Dávid Sándor legendás évösszefoglalója, a Forma-1 sztorik 2014-2015.

A szerző utánozhatatlan stílusa és mesélőképessége a Forma-1 világát is úgy képes újraláttatni velünk, hogy szinte elfelejtjük, ezt az egészet egyszer a televízióban már mi magunk is végignéztük. A kötetben megtalálható 29 +1 Magyar Nagydíj Krónikája is.

2015. július 28.