Magánkiadás

 

Magánkiadás könyvet író hölgy kép

Szeretné ha megjelenne a könyve?
Szeretné ha szép lenne, mint a többi könyv?
Szeretné ha árusítanák a könyvesboltokban?
Szeretné ha reklámoznák?
Szeretné ha a bevétel az Öné lenne?
Szeretné ha sajtótájékoztatót tartanánk Önnek?
Szeretné ha dedikálást szerveznének Önnek?

Akkor keressen meg minket!

Mi mindent megcsinálunk Ön helyett, akár egy példányról, akár több ezer példányról van szó!

A kapcsolat oldalunk elérhetőségein keresztül tud kapcsolatba lépni velünk!

Magánfinanszírozású könyvét, a kézirattól a megvalósult kész könyvig, elkészítjük és kiadjuk! Teljes kiadói, grafikai és nyomdai, valamint reklám- és marketingszolgáltatást nyújtunk.
Könyvét hirdetjük, sajtótájékoztatót és dedikálásokat szervezünk.

Országosan terjesztjük, néhány darabtól akár több ezer példányig. Professzionális szakmai javaslatokat készítünk.
Nálunk mindenben Ön dönt, mi pedig segítünk az álmai megvalósításában!

A magánkiadásról bővebben:
Kiadónk az országban új, egyedi kezdeményezésként indította be a magánkiadás konstrukcióját, amelynek lényege, hogy segítséget nyújtunk bárkinek, aki magánszemélyként kívánja megjelentetni saját vagy szülei, rokonai, élettörténetét, visszaemlékezéseit, családregényét, krimijét stb.

Alapvető elvárás a szerzőtől, hogy a téma a jelenleg Magyarországon érvényben lévő törvényeket ne sértse.

Ez esetben a magánszemély állja a kiadás költségeit, kiadónk pedig magára vállalja a szöveggondozás, a szerkesztés, a nyomdai előkészítés és lebonyolítás, nem utolsósorban pedig a terjesztés, reklámozás valamennyi feladatát, gondját.

Magánkiadásnál a szerző finanszírozza a kiadás költségeit, de a könyvek eladásából származó bevétel is az övé. A kiadó a szaktudását, tapasztalatait adja: professzionális módon – irodalmilag, műszakilag megszerkesztve, betördelve, a szerzővel minden szempontból egyeztetve – teljes kiadói és nyomdai szolgáltatást nyújt a megrendelőnek.

Gondoskodik a mű széles körű népszerűsítéséről, azaz reklámozza a kötetet, a szokásos országos könyves hálózatokon és a webáruházunkon keresztül.

A megjelenésnek kétféle módja lehetséges: az egyik a nyomtatott könyv formátum, a másik az elektronikus megjelenés, másnéven e-book formátum.

Rövidebb alkotásokat (vers, kisregény, novella) az Olvasóink művei rovatunkban ingyenesen jelentetjük meg.

Kéziratokat e-mailben is vagy bármilyen adathordozón elfogadunk. Kiadónk minden kéziratot elolvas és ha szakmailag szükséges, javaslatot tesz az esetleges korrekcióra, szerkesztésre, stilizálásra. Alapelvünk: minden kérdésben a szerző dönt!

A szerzővel a személyes tárgyalások során minden részletben megállapodunk és ezt követően kerül sor szerződéskötésre. A szerződésben minden fontos részletet pontosan rögzítünk, beleértve a fizetési feltételeket is.

A díjfizetés első részlete, a kiadási költség 50%-a  szerződéskötéskor, a második 50% a nyomdába adáskor esedékes.

A klasszikus megjelenés nyilvánvalóan a nyomtatott könyv, de tudjuk, hogy a szerzőknek ez komoly anyagi terhet jelent, mert a kereskedelemben országosan leteríthető példányszám – minimum 1.000 darab.

Mivel az elsőkötetes szerzők többnyire csak szerény példányszámban jelentetik meg a könyvüket, így nem számolhatnak a befektetett költségeik gyors megtérülésével.

Persze kívánságra és mintának, akár egy példányban is elkészítünk nyomtatott könyvet!

Kiadónk minden olyan könyvet, amire jelentős érdeklődés várható, promóciós céllal felteszi az e célra létrehozott honlapjára, a www.irasaim.hu-ra (jelenleg fejlesztés alatt van).

Ezért a szolgáltatásért a szerzők 20.000 Ft havidíjat fizetnek abban az esetben, ha nyomdakész, korrektúrázott, betördelt, és borítóképpel ellátott anyagot kapunk. (Ezt a díjat egy hónapig elengedjük a Magyar Író Akadémia hallgatóinak.)

Ehhez a szolgáltatásunkhoz - a szerző kérésére - biztosítani tudunk például tördelést, szerkesztést, borítótervezést stb. különdíj ellenében. A különdíjról a feladatok mennyiségének ismeretében tudunk részletes tájékoztatást adni.

Ezzel a szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy azok az írások is publicitást kapjanak, amelyek szerzői nem engedhetik meg maguknak, hogy felvállalják a könyvük megjelentetésének nyomtatási költségeit.

Így esetleg a későbbiekben lehetőségük nyílik szponzorokat találni az írásuk nyomtatott könyv formájában történő megjelentetésére.

Honlapunkon lehetőségük lesz a szerzőknek és a kiadónak is nyomon követni, hogy az elektronikusan megjelentetett könyv részlet milyen érdeklődést kelt az olvasók körében. Az érdeklődőknek pedig fórumot biztosítunk a hozzászólásaik megírására.

Várjuk jelentkezését, hogy egy személyes találkozás keretében megtaláljuk az Ön számára ideális megoldást!

Íme, két példa a magánkiadásban megjelent sikerkönyveinkből:

Palkovics György: Milliárdosok között

Békési Nagy Mariann: Csillag ösvényen

Bővebb információért keresse a Könyvklub szerkesztőségét a kapcsolat oldalunkon található elérhetőségeinken!


 

Legfrissebb hírek

Az idei TÖKKIRÁLY 527 kg-os súllyal büszkélkedhet!

Az idei TÖKKIRÁLY 527 kg-os súllyal büszkélkedhet!

A gasztronómia rajongói már régóta tudják, hogy a legegészségesebb őszi étel a finom, édes és vitaminokban gazdag sütőtök, ami kiváló alapanyag számtalan ételfinomság elkészítéséhez. Ugye ti is szeretitek ezt az ízletes ínyencséget?

A „KIS TÖK, NAGY TÖK, JÖTTÖK?” meghívásnak eleget téve 09-18-án, szombaton ellátogattunk a Rácalmási Tökfesztiválra, ahol tökös ételkülönlegességeket kóstoltunk, szórakoztató eseményeken vettünk részt, és megtekintettük az 527 kg-os, idei TÖKKIRÁLYT! És persze ötletes tökkompozíciók sokaságát néztük meg, amelyekkel rengeteg helyi lakos díszitette fel az utcákat és tereket. Néhány fotót közzé is tettünk ezekből a kreatív alkotásokból az Ízőrzők - Hazai tájak, hazai ízek - Facebook oldalunkon. https://www.facebook.com/Izorzok


2021. szeptember 19.

Kapcsolat a Kiadóval

KönyvKlub Kft.
Telefon: 06-70 948-5508
2234 Maglód, Sugár út 51.
PF. 30.
E-mail:
titkarsag@dunakiado.hu

megrendelo@dunakiado.hu


Mintaboltunk:

a budapesti Tétényi úti kórházban, rögtön a bejáratnál!
Nyitva: munkanapokon 8 és 12 óra között.

2021. szeptember 10.

92. Ünnepi Könyvhét

92. Ünnepi Könyvhét

Szeptember 5-én vasárnap zárta „kapuit” nagy sikerrel a 92. Ünnepi Könyvhét, ahol a kiadók sokasága várta lenyűgöző választékkal a könyvbarátokat. A kellemes időben rengetegen látogattak ki a jeles rendezvényre, mert kétségtelen, hogy egy jó könyvre rátalálni és azt elolvasni, számottevően hozzájárul a jó közérzetünkhöz. Carlo Goldoni olasz író szerint „Az olyan ember, aki szeret könyvet olvasni, soha sincs egyedül.” 

2021. szeptember 6.

Top 10 könyveink

Top 10 könyveink

Kedves Könyvbarátok!

Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az aktuális

Top 10 sikerkönyveinket!

2021. augusztus 2.

Robin Williams rajongók figyelem!

Robin Williams rajongók figyelem!

A mozikedvelő emberek többségének felejthetetlen Oscar-díjas zsenije július 21-én ünnepelte volna a 70. születésnapját, de sajnos immár 7 éve nincs köztünk. Az életét bemutató könyvünkből rengeteg érdekességet lehet megtudni a kimagaslóan tehetséges művészről. Robin Williams rajongóknak kihagyhatatlan alapmű, amit rendkívül nagy kedvezménnyel lehet nálunk megrendelni!

2021. július 21.

11 meglepő tény az olvasás jótékony élettani hatásairól, amit mindenkinek érdemes ismernie!

11 meglepő tény az olvasás jótékony élettani hatásairól, amit mindenkinek érdemes ismernie!

Ha szeretnéd megtudni, hogy heti 3-4 óra olvasás mennyi idővel hosszabbítja meg az életed, és hogyan véd a stressz ellen, akkor mindenképpen ajánlatos elolvasnod ezt a cikkünket! Mindössze 3 perc olvasási idő, és garantáltan hasznos lesz!

2021. május 8.