Nyomda

 

Cégünk a nyomdaipar igen nagy területén képes kiszolgálni kedves megrendelőit. Saját kiadásainkon kívül is jelentős mennyiségben gyártunk könyveket és egyéb kiadványokat.

A grafikai tervezéstől a kivitelezésig rendelkezésére állunk:

- cégbemutató anyagok,

- céges dokumentumok,

- névjegyek,

- borítékok,

- levélpapírok,

- prospektusok,

- szórólapok,

- dossziék,

- könyvek,

-  jegyzettömbök,

- meghívók,

- ügyviteli nyomtatványok,

- plakátok,

- naptárak,

- termékismertetők,

- öntapadós címkék,

- matricák,

- és egyéb nyomdai, kötészeti munkák elkészítésében.

 

A könyvgyártás területén az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

- cérnafűzés

- keménytábla-készítés

- kartonált könyvkötés és ezek különböző variációi.

 

Más területen is igénybe veheti kínálatunk széles skáláját:

- az arculattervezéstől a kiadásig

- a névjegygyártástól a folyóiratokig.

 

További információval készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségen:

nyomda@dunakiado.hu

 

 

 

 

Legfrissebb hírek

Megjelent!

Megjelent!

Az egyes elbeszélések központi témája (apa-komplexus, predesztináltság, művész-lét, szerelem) nem csak fordulatos cselekmények vázát alkotja, hanem tág teret is ad az író számára a lét mélyebb összefüggéseinek és a lélek rejtelmeinek kutatására. Ugyanezek a témák szűkebb dimenziókban, koncentráltan kibontakoztatva jelennek meg a példázatokban és miniatúrákban. Veretes, kristálytiszta stílusban írt intellektuális, misztikus, lélektani próza.

2017. január 18.

Megjelent!

Megjelent!

Megjelent Emma könyve!

Ez a könyv a szerelemről és a feltétel nélküli szeretetről szól, amely két nagyon különböző társadalmi helyzetből jött embert köt össze, akik egy szerencsésen szerencsétlen pillanatban találkoztak a két világháború közötti tünékeny béke időszakában.

2017. január 18.

Gyászhír

Gyászhír

A Duna Könyvklub Kft. fájdalommal tudatja, hogy terjesztési igazgatója Kovácsné Bajka Ágnes 2016. február 28-án elhunyt. Kiváló szakembert, nagyszerű kollégát veszítettünk el, akitől szomorú szívvel búcsúzunk.

Duna Könyvklub Kft. munkatársai

2016. március 2.

174 éve született Karl May

174 éve született Karl May

Február 25-én van Karl May-nak, Winnetou és Old Shatterhand megalkotójának születésnapja. Ebből az alkalomból ismét közreadjuk azt a 20 dolgot, amit Te sem tudsz Winnetouról:)

 

1.     Hány könyvben szerepel Winnetou?

Winnetou Karl May németül eddig megjelentetett 93 műve közül 22-ben szerepel. Winnetou nem csak a Vadnyugaton harcolt az igazságért, néha külföldre is kimozdult: amikor meglátogatta Old Shatterhandet Drezdában, megtudja, hogy Harry Melton és áruló testvére, Thomas Melton Keletre tették át üzelmeiket, hogy milliós vagyont gyűjtsenek össze. Old Shatterhand Winnetouval Afrikába, Egyiptomba és Tunéziába utazik, hogy keresztülhúzzák Meltonék terveit. Ez azonban csak azután sikerül, hogy visszatérnek a Vadnyugatra.

2016. február 25.

90 éves lenne Szász Endre

90 éves lenne Szász Endre

Január 7-én lenne 90 éves Szász Endre Munkácsy Mihály-díjas, grafikus, látványtervező grafikus, porcelánfestő. Szász Endre Amerikában csinált karriert, ezért sokan irigyelték. Gazdag, bohém, különc - sokaknak ma is elfogadhatatlan. Akik ismerték, azokat elbűvölte színes egyénisége.. Legendák keringenek villámgyors alkotói módszeréről: akár egy éjszaka megfestette egy kiállítás képeit. Bárhogy ítélkezik is majd a későbbi művészettörténelem, letagadhatatlan tény: Szász Endre a legismertebb mai magyar festő külföldön.

 

http://dunakiado.hu/hu/konyvek/portre-visszaemlekezes/146-szasz-endre.html

2016. január 7.

Kellemes Ünnepeket!

Kellemes Ünnepeket!
Ünnepi nyitvatartásunk: december 28-30, 8-12 óráig.

2015. december 23.