Legfrissebb hírek

Az idei TÖKKIRÁLY 527 kg-os súllyal büszkélkedhet!

Az idei TÖKKIRÁLY 527 kg-os súllyal büszkélkedhet!

A gasztronómia rajongói már régóta tudják, hogy a legegészségesebb őszi étel a finom, édes és vitaminokban gazdag sütőtök, ami kiváló alapanyag számtalan ételfinomság elkészítéséhez. Ugye ti is szeretitek ezt az ízletes ínyencséget?

A „KIS TÖK, NAGY TÖK, JÖTTÖK?” meghívásnak eleget téve 09-18-án, szombaton ellátogattunk a Rácalmási Tökfesztiválra, ahol tökös ételkülönlegességeket kóstoltunk, szórakoztató eseményeken vettünk részt, és megtekintettük az 527 kg-os, idei TÖKKIRÁLYT! És persze ötletes tökkompozíciók sokaságát néztük meg, amelyekkel rengeteg helyi lakos díszitette fel az utcákat és tereket. Néhány fotót közzé is tettünk ezekből a kreatív alkotásokból az Ízőrzők - Hazai tájak, hazai ízek - Facebook oldalunkon. https://www.facebook.com/Izorzok


2021. szeptember 19.

Kapcsolat a Kiadóval

KönyvKlub Kft.
Telefon: 06-70 948-5508
2234 Maglód, Sugár út 51.
PF. 30.
E-mail:
titkarsag@dunakiado.hu

megrendelo@dunakiado.hu


Mintaboltunk:

a budapesti Tétényi úti kórházban, rögtön a bejáratnál!
Nyitva: munkanapokon 8 és 12 óra között.

2021. szeptember 10.

92. Ünnepi Könyvhét

92. Ünnepi Könyvhét

Szeptember 5-én vasárnap zárta „kapuit” nagy sikerrel a 92. Ünnepi Könyvhét, ahol a kiadók sokasága várta lenyűgöző választékkal a könyvbarátokat. A kellemes időben rengetegen látogattak ki a jeles rendezvényre, mert kétségtelen, hogy egy jó könyvre rátalálni és azt elolvasni, számottevően hozzájárul a jó közérzetünkhöz. Carlo Goldoni olasz író szerint „Az olyan ember, aki szeret könyvet olvasni, soha sincs egyedül.” 

2021. szeptember 6.

Top 10 könyveink

Top 10 könyveink

Kedves Könyvbarátok!

Sok szeretettel ajánljuk figyelmetekbe az aktuális

Top 10 sikerkönyveinket!

2021. augusztus 2.

Robin Williams rajongók figyelem!

Robin Williams rajongók figyelem!

A mozikedvelő emberek többségének felejthetetlen Oscar-díjas zsenije július 21-én ünnepelte volna a 70. születésnapját, de sajnos immár 7 éve nincs köztünk. Az életét bemutató könyvünkből rengeteg érdekességet lehet megtudni a kimagaslóan tehetséges művészről. Robin Williams rajongóknak kihagyhatatlan alapmű, amit rendkívül nagy kedvezménnyel lehet nálunk megrendelni!

2021. július 21.

11 meglepő tény az olvasás jótékony élettani hatásairól, amit mindenkinek érdemes ismernie!

11 meglepő tény az olvasás jótékony élettani hatásairól, amit mindenkinek érdemes ismernie!

Ha szeretnéd megtudni, hogy heti 3-4 óra olvasás mennyi idővel hosszabbítja meg az életed, és hogyan véd a stressz ellen, akkor mindenképpen ajánlatos elolvasnod ezt a cikkünket! Mindössze 3 perc olvasási idő, és garantáltan hasznos lesz!

2021. május 8.