Barbara Ann Brennan
Vissza

Barbara Ann Brennan (született: 1939 február 19.) amerikai író, spirituális gyógyító, üzletasszony és tanár, energiagyógyítással foglalkozik. 2011-ben a Watkins Review alapján ő a 94. legbefolyásosabb spirituális személy a világon.

Brennan 1962-ben szerzett alapszakos diplomát fizikából a Wisconsin-Madisoni egyetemen, majd két évvel később ugyanitt mesterszakos diplomát szerzett légköri fizikából. A NASA-nál dolgozott légköri fizikusként a Goddard Űrközpontban.

1970-től kezdve több nem akkreditált intézményben is részt vett az emberi energiamezőről, belső energiáról és spirituális gyógyításról szóló kurzusokon. Nagy hatást tett munkásságára Eva és John Pierrakos, a Pathwork önmegváltoztató rendszer kifejlesztői, továbbá Rosalyn L. Bruyere tiszteletes. 1977-ben nyitotta meg a saját magánpraxisát, és létrehozott egy tréningprogramot.

2001-ben PhD-t szerzett filozófiából a Greenwich Egyetemen és teológiából a Holos Egyetemen, egyik sem akkreditált intézmény.

Az első könyve, a Gyógyító Kezek: Kézikönyv az emberi aura tanulmányozásához és az emberi energiamezővel történő gyógyításhoz a spirituális gyógyításról szóló könyvek között klasszikusnak számít, 22 nyelven jelent meg, több mint egymillió példányban.

A könyvei rajzokat tartalmaznak aurákról és energiamezőkről és arról, hogy az emberi energiamezők hogyan lépnek kapcsolatba egymással. Népszerűvé tette az energiamező hét-rétegű modelljét, ahol minden réteg különböző frekvenciákból és energiafajtákból áll és különböző funkciója van.

Brennan jól ismert az energiagyógyításhoz való metodikus, tudományos hozzáállásáról.

1982-ben bezárta a magánpraxisát és megalapította a hivatásos gyógyítókat képző Barbara Brennan Gyógyítói Iskolát Floridában, amelynek ma már több nemzetközi ága van.

Forrás: Wikipedia.com, elmistico.com.ar

Barbara Ann Brennan

Felragyogó fény

A „Gyógyító kezek” folytatásaképpen a könyv az egészség, a gyógyítás és betegség új szemléletét mutataja be. A tudományos háttér az energiamezőn alapszik, illetve a kézrátét-gyógyítás miértjeinek és hogyanjainak elméletein. A kötet nagyobbik része praktikus tanácsokkal is szolgál.

Ezotéria
Vissza