Móczár István
Vissza

Móczár István, Róka Ildikó

Diós ételek

DARUNYAK és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 10. kötet


Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Ízőrzők 1-10. kötet Díszdoboz I.

Főztek már herőcét, böllérjózanítót, cicvarát és a többieket? Ha nem, éppen itt az ideje! Négyszáz hazai konyha titkát fedi fel az Ízőrzők szakácskönyvsorozat. Magyarország legszebb tájainak legjobb ízeit varázsolhatják az asztalra az ország legügyesebb háziasszonyainak és házigazdáinak segítségével.

 

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Díszdoboz

Móczár István, Róka Ildikó

Sült tészták

HERŐKE és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 9. kötet

JELENLEG NEM RENDELHETŐ!

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Boros ételek

HÓLABDA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 8. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Vadételek

RAPSIC VADAS és a többiek

Ízőrzők szakácskönysorozat 7. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Húsvéti ételek

CICVARA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 6. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Káposztás ételek

LUCSKOS KÁPOSZTA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 5. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

A disznóvágás ételei

BÖLLÉRJÓZANÍTÓ és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 4. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Édes kelt tészták, kalácsok

TÖKÖS BÉLES és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 3. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Halételek

PETYEG és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 2. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Ételek Adventtől Vízkeresztig

TÖLTÖTT CSUKA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 1. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Rétesek

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve. Aztán ott vannak a gyümölcsök: alma, szilva, szőlő, meggy, körte, mikor mi érik. Készítsük hagyományosan vagy kelt tésztaként, sodort zsíros rétesként, ostoros változatban, tejszínben totyogósan, abroszban főzve vagy palacsintával töltve, ha nagy elismerésre vágyunk.

Gasztronómia
Előkészületben
Megjelenés: 2017.06.29
Az oldal tetejére
Vissza