Móczár István
Vissza

Móczár István, Róka Ildikó

Diós ételek

DARUNYAK és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 10. kötet


Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Boros ételek

HÓLABDA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 8. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Húsvéti ételek

CICVARA és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 6. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

A disznóvágás ételei

BÖLLÉRJÓZANÍTÓ és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 4. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Halételek

PETYEG és a többiek

Ízőrzők szakácskönyvsorozat 2. kötet

Gasztronómia

Móczár István, Róka Ildikó

Rétesek

Ebben a kötetben az Ízőrzők televíziós sorozat réteseinek legjavát találják. Készíthetjük sósan: pörkölttel, krumplival, vagy zöldségekkel töltve. Aztán ott vannak a gyümölcsök: alma, szilva, szőlő, meggy, körte, mikor mi érik. Készítsük hagyományosan vagy kelt tésztaként, sodort zsíros rétesként, ostoros változatban, tejszínben totyogósan, abroszban főzve vagy palacsintával töltve, ha nagy elismerésre vágyunk.

Gasztronómia
Előkészületben
Megjelenés: 2017.06.29
Az oldal tetejére
Vissza