Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.495 Ft
1.871 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db

A halászlé titkai - Zelenák János

Ár:
2.495 Ft
1.871 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db
Tippek, trükkök, praktikák. Hazánk egyik legkedveltebb, legismertebb étel specialitása, a halászlé hungarikumnak számít.

A gyakran emlegetett gulyás mellett a hazánkba látogató külföldiek többsége számára is az egyik legismertebb és legvonzóbb, legszívesebben rendelt fogás.

Mi, magyarok sem csak a karácsonyi ünnepekkor fogyasztjuk, hanem sokan télen-nyáron szívesen főzik. 
Szállítási díj: 1.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Hazánk egyik legkedveltebb, legismertebb étel specialitása, a halászlé hungarikumnak számít.

A halászlékészítés, a horgászattal együtt szinte sporttá nőtte ki magát, és a halászléfőző versenyek mára sok falu, község, város nagy eseményei közé tartozik.

A mester és hobbiszakácsok helyi és országos versenyeken mérik össze évente többször is tudásukat.

A szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez.

Egy szórakoztató útikalauzhoz hasonlóan nem csak az utazás (főzés), hanem az olvasás is kellemes lehet. A recept egyszerű és garantáltan káros adalékoktól mentes, ízletes étel készülhet, ha követjük a leírást.

Bátrabb és gyakorlottabb olvasók kísérletezhetnek saját módszerekkel is, de az sem kizárt, hogy még ők is tanulhatnak új fogásokat, vagy felismerhetik, hogy eddig miért (nem) sikerült a művük.

A szerző 40 éves tapasztalatának eredményét írta le, és reméli, hogy ezáltal teljesül az az álma, hogy ez a tudás ne csak a mesterszakácsok és néhány ember féltve őrzött műhelytitka legyen, hanem bárki megtanulhassa elkészíteni ezt az ételt.

Célja, hogy a jövőben a „titkosan” őrzött recept mindenkié és bárkié legyen, így sok magyar hagyománnyal együtt utódaink is megismerjék, fennmaradjon az utókor számára.

A szellemes, anekdotákkal fűszerezett könyv végigvezeti az olvasót a hal beszerzésétől a tálalásig, részletesen leír minden mozzanatot, így akár teljesen kezdő szakácsok is bátran hozzákezdhetnek életük első halászléjéhez. 

Paraméterek

Magyar alcím Tippek, trükkök, praktikák
Kategória Gasztronómia
Oldalszám 64
Színes fotók száma 23
Könyv kötése keménytáblás
Könyv szélessége 167 mm
Könyv magassága 235 mm
Könyv súlya 330 gramm
Áfa 5%
Bizományos értékesítés Van
ISBN/ISSN 9789639919556

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!