Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ár:
1.490 Ft
745 Ft
Kedvezmény: 50%
Menny.:db

Ízőrzők 08. kötet - Boros ételek - HÓLABDA és a többiek - Móczár István, Róka Ildikó (EBBŐL a KÖTETÜNKBŐL JELENLEG csak SZÉPSÉGHIBÁS ÚJ kÖNYVEK kaphatók!)

Ár:
1.490 Ft
745 Ft
Kedvezmény: 50%
Menny.:db
A nyolcadik kötetben összegyűjtöttük a boros ételek receptjeit. Sok finomság készülhet borral, akár úgy, hogy a legfontosabb hozzávaló, mint a borlevesnél.

Sok esetben tartalmas fogások ízvilágát gazdagítja, ahogy a cserépedényben sült csülöknél, vagy különleges zamatot ad, például a tokányoknál.

Készítettek már betyárgombóclevest, vagy halas rétest? Főztek libazúza mártást? Sütöttek szabadban tarját friss zöldségekkel?

A könyvből ezekkel az ételekkel is megismerkedhetnek, és eláruljuk azt is, hogy a hólabda honnét kapta a nevét.

Tájegységenként változó szokások, őseinktôl ránk maradt receptek, amelyeket ma is érdemes kipróbálni! Kellemes időtöltést az olvasáshoz, aztán irány a konyha, induljon a főzőcske!
Szállítási díj: 1.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A tartalomból: Hideg szőlőleves - Iszkaszentgyörgy - Betyárgombóc leves - Gyenesdiás - Derelye pasztinákkal, libazúza mártással - Siófok - Betyáros csirkepaprikás - Szólád - Hegyi csülök - Porrogszentkirály - Balaton-felvidéki borsos tokány - Révfülöp - Savanyú káposztás tokány - Egervár - Sertés szűzérmék hévízi burgonyával, boros gombaraguval - Hévíz - Dohányos-házi göngyölt hús - Csákvár - Bárdi-hegyi zöldséges tarja - Bárdudvarnok - Halas rétes – Balatonlelle - Borleves kvircedlivel - Pusztavám - Füles fánk - Liptód - Hólabda - Liptód - Vörösborban párolt töltött körte Révfülöp Kapcsolódó könyvek :Édes kelt tészták, kalácsok - A disznóvágás ételei - Boros ételek.

Paraméterek

Magyar alcím HÓLABDA és a többiek
Kategória Gasztronómia
Oldalszám 96
Könyv kötése keménytáblás
Könyv szélessége 170 mm
Könyv magassága 247 mm
Könyv súlya 341 gramm
Áfa 5%
Bizományos értékesítés Van
ISBN/ISSN 9789633541234

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!