Leírás
A tartalomból: Hideg szőlőleves - Iszkaszentgyörgy - Betyárgombóc leves - Gyenesdiás - Derelye pasztinákkal, libazúza mártással - Siófok - Betyáros csirkepaprikás - Szólád - Hegyi csülök - Porrogszentkirály - Balaton-felvidéki borsos tokány - Révfülöp - Savanyú káposztás tokány - Egervár - Sertés szűzérmék hévízi burgonyával, boros gombaraguval - Hévíz - Dohányos-házi göngyölt hús - Csákvár - Bárdi-hegyi zöldséges tarja - Bárdudvarnok - Halas rétes – Balatonlelle - Borleves kvircedlivel - Pusztavám - Füles fánk - Liptód - Hólabda - Liptód - Vörösborban párolt töltött körte Révfülöp Kapcsolódó könyvek :Édes kelt tészták, kalácsok - A disznóvágás ételei - Boros ételek.
Paraméterek
Magyar alcím | HÓLABDA és a többiek |
Kategória | Gasztronómia |
Oldalszám | 96 |
Könyv kötése | keménytáblás |
Könyv szélessége | 170 mm |
Könyv magassága | 247 mm |
Könyv súlya | 341 gramm |
Áfa | 5% |
Bizományos értékesítés | Van |
ISBN/ISSN | 9789633541234 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!