Leírás
Ennek a könyvnek a receptjei:
Balaton-felvidéki borsos tokány - Révfülöp
Bárdi-hegyi zöldséges tarja - Bárdudvarnok
Betyárgombóc leves - Gyenesdiás
Betyáros csirkepaprikás - Szólád
Borleves kvircedlivel - Pusztavám
Derelye pasztinákkal, libazúza mártással - Siófok
Dohányos-házi göngyölt hús - Csákvár
Füles fánk - Liptód
Halas rétes – Balatonlelle
Hegyi csülök – Porrogszentkirály
Hideg szőlőleves - Iszkaszentgyörgy
Hólabda - Liptód
Savanyú káposztás tokány – Egervár
Sertés szűzérmék hévízi burgonyával, boros gombaraguval – Hévíz
Vörösborban párolt töltött körte – Révfülöp
Paraméterek
Magyar alcím | HÓLABDA és a többiek |
Kategória | Gasztronómia |
Oldalszám | 96 |
Könyv kötése | keménytáblás |
Könyv szélessége | 170 mm |
Könyv magassága | 247 mm |
Könyv súlya | 341 gramm |
Áfa | 5% |
Bizományos értékesítés | Van |
ISBN/ISSN | 9789633541234 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!