Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Magánkiadás teszt

   Professzionális
magán könyvkiadás
   és terjesztés

Szeretné, ha megjelenne a könyve?
Szeretné, ha szép lenne, mint a többi könyv?
Szeretné, ha árusítanák a könyvesboltokban?
Szeretné, ha reklámoznák?
Szeretné, ha a bevétel az Öné lenne?
Szeretné, ha sajtótájékoztatót tartanánk Önnek?
Szeretné, ha dedikálást szerveznének Önnek?


Amennyiben a fenti kérdések közül, akár egy kérdésre is igen a válasza, akkor keressen meg bennünket, mert biztosak vagyunk abban, hogy hatékonyan és sikeresen tudunk segíteni Önnek a könyve(i) megjelentetésében és terjesztésében!


 

Mi mindent elkészítünk és megszervezünk Ön helyett, akár egy példányról, akár több ezer példányról van szó!

Magánkiadású könyvét, a kézirattól a megvalósult kész könyvig, elkészítjük és kiadjuk!

Teljes kiadói, grafikai és nyomdai, valamint reklám- és marketingszolgáltatást nyújtunk.

A kiadott könyvét országosan terjesztjük, néhány darabtól akár több ezer példányig! Professzionális szakmai javaslatokat készítünk ehhez, hogy az értékesítés hatékony legyen!

Nálunk mindenben Ön dönt, mi pedig segítünk az álmai megvalósításában!

Amennyiben a kiadásra váró könyvének szövegét már megírta, vagy hamarosan befejezi, akkor mindenképpen érdemes kapcsolatba lépnie velünk, hogy megbeszéljük az elképzeléseit a könyvkiadás teendőinek részleteiről!

Amennyiben már konkrét elképzelése van a könyve kiadásával kapcsolatban, akkor görgessen le ezen az oldalon az alul található kérdéseinkhez és küldje el a válaszait nekünk!

A magánkiadásról bővebben:

Kiadónk professzionális szolgáltatásokat biztosít mindenkinek, aki magánkiadásban kívánja megjelentetni a könyvét, vagy a könyveit, pl. a saját vagy szülei, rokonai, élettörténetét, visszaemlékezéseit, családregényét, krimijét stb.

Alapvető elvárás a szerzőtől, hogy a könyvének olyan tartalma legyen, amely nem sérti a Magyarországon érvényben lévő törvényeket!

Magánkiadású könyv megjelentetésénél a könyv szerzője, vagy a könyv megjelenését anyagilag támogatók vállalják a kiadás finanszírozását, és a könyvek értékesítéséből származó haszon a szerzőt illeti meg!

Kiadónk vállalja a szöveggondozás, a szerkesztés, a nyomdai előkészítés, lebonyolítás, és nem utolsósorban a terjesztés, reklámozás valamennyi feladatát, gondját.

A kiadó a szaktudását, tapasztalatait adja és irodalmilag, műszakilag megszerkesztve, betördelve, a szerzővel minden szempontból egyeztetve – teljes kiadói és nyomdai szolgáltatást nyújt a megrendelőnek.

Gondoskodik a mű széles körű népszerűsítéséről, reklámozza a kötetet, a szokásos országos könyves hálózatokon és a webáruházunkon keresztül.

A megjelenésnek kétféle módja lehetséges: az egyik a nyomtatott könyv, a másik az elektronikus megjelenés, másnéven e-book formátum.

Tervezzük, hogy a rövidebb alkotásokat (vers, kisregény, novella) az Olvasóink művei rovatunkban ingyenesen jelentetjük meg.

Kéziratokat e-mailben is vagy bármilyen elektronikus adathordozón elfogadunk. Kiadónk minden kéziratot elolvas és ha szakmailag szükséges, javaslatot tesz az esetleges korrekcióra, szerkesztésre, stilizálásra. Alapelvünk: minden kérdésben a szerző dönt!

A Kiadónkkal történt kapcsolatfelvétel és a személyes tárgyalások során minden részletben megállapodunk, és ezt követően kerül sor szerződéskötésre. A szerződésben minden részletet pontosan rögzítünk, beleértve a fizetési feltételeket is.

Nyomtatott könyvek kiadásánál a díjfizetés első részlete, a kiadási költség 50%-a szerződéskötéskor, a második 50% pedig a nyomdába adáskor esedékes.

A hagyományos megjelenés nyilvánvalóan a nyomtatott könyv, de tudjuk, hogy a szerzőknek ez komoly anyagi terhet jelent, mert a kereskedelemben országosan teríthető példányszám – minimum 1.000 darab.

Mivel az elsőkötetes szerzők többnyire csak szerény finanszírozási lehetőségekkel rendelkeznek, ezért számukra az elektronikus megjelenés jelenthet költséghatékony megoldást.

Ezzel a szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy azok az írások is publicitást kapjanak, amelyek szerzői nem engedhetik meg maguknak, hogy felvállalják a könyvük megjelentetésének nyomtatási költségeit.

Így esetleg a későbbiekben lehetőségük nyílik szponzorokat találni az írásuk nyomtatott könyv formájában történő megjelentetésére.

Tervezzük, hogy a honlapunkon lehetőségük lesz a szerzőknek nyomon követni, hogy az elektronikusan megjelentetett könyvrészletük milyen érdeklődést kelt az olvasók körében.

Várjuk jelentkezését egy személyes találkozásra, hogy megtaláljuk az Ön számára ideális megoldást!

Íme, két példa a magánkiadásban megjelent sikerkönyveinkből:

Palkovics György: Milliárdosok között 

Békési Nagy Mariann: Csillag ösvényen (Elfogyott!)

Lépjen kapcsolatba velünk kiado2@dunakiado.hu e-mail címen, vagy hívjon fel minket a 06-70 948-5509 telefonszámunkon!

A bizalmát előre is nagyon köszönjük!

Könyvklub Kft. Kiadó