Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Winnetou rajongók figyelem!

Winnetou rajongók figyelem!

Karl Friedrich May minden idők legtöbb könyvét eladó német írójának születésnapja tiszteletére (1842. február 25-én született) egy különleges és látványos kiállítás nyitja meg kapuit a szerző szülőházában található múzeumban. (Karl-May-Haus, Németország, Hohenstein-Ernstthal, Karl-May-Str. 54.)

A jeles eseményhez kapcsolódva közzéteszünk néhány hasznos gondolatot, hogy szerintünk miért érdemes Karl May könyveket olvasni:

1. Az író köteteiben izgalmas kalandozásokat, hősöket, indiánokat, cowboyokat, valamint keleti varázslatokat és mítoszokat ismerhetünk meg.

2. A kalandok sokaságán keresztül a hősöknek számos veszedelmes akadályt kell leküzdeniük, amelyek rendkívüli élményekké varázsolva jelennek meg az olvasók számára.

3. Karl May könyvei az emberiség különböző kultúráinak és mítoszainak megismerésére ösztönöznek, és részletesen bemutatják például, az indiánok, a cowboyok, és a beduinok életét.

4. A szerző írásai olyan erkölcsi értékeket és üzeneteket közvetítenek, amelyekben a barátság, az igazságosság, a becsületesség és a hűség értékeit jeleníti meg.

5. A történetek érdekesek, szórakoztatóak és nagyon olvasmányosak, ezért rendkívüli módon fokozzák az olvasás örömét.

A Karl May könyveinket a következő linkre kattintva tudod megtekinteni, és akár ingyenes házhozszállítással megrendelni.
https://dunakiado.hu/karl-may-indian-konyvek-ifjusagi-konyvek